SON YOLCULUĞUNA DUALARLA UĞURLANDI

Uzun yıllar Fethiye'de turizmin gelişmesi için çaba gösteren Turizmci Hüseyin Çetin, 64 yaşında vefat etti. Çetin'in cenazesi Foça Mahallesi Mezarlığı'nda dualar ve gözyaşları arasında toprağa verildi.

  • 1143
SON YOLCULUĞUNA DUALARLA UĞURLANDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; Fethiye’de yıllarca turizm sektöründe görev yapan, turizmin çeşitliliği için çaba gösteren Bigtur eski genel müdürü Hüseyin Çetin’in vefatı sevenlerini ve turizmcileri yasa boğdu. 1988 yılından bu yana Fethiye’de turizm sektöründe çalışan evli 2 çocuk babası Hüseyin Çetin, Birol Ganioğlu’na ait şirketin genel müdürlüğünü yapmıştı. 1990’lı yıllarda Güzel Ege ve Güzel Dalaman projeleri ile başta Almanya ve İngiltere’den bölgeye turist gelmesi için yoğun çaba göstermişti. 

Turizmci Hüseyin Çetin’in cenaze namazı Foça Mahallesi Mezarlığı’nda, Fethiye Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Osman Musluk tarafından kılındı. Turizmciler ve merhum yakınları ile arkadaşlarının katıldığı cenaze töreninde maske ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edildi. Çetin’in naaşı aynı mezarlıkta dualar ve gözyaşları arasında defnedildi. SED Medya olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz. 
 

Bakmadan Geçme