Sokak Hayvanları için Mama Dağıtıldı

Fethiye Belediyesi yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan 'tam kapanma' sürecinde sokak hayvanları için Belediye ekipleri ve hayvanseverlerin iş birliğiyle mama dağıtımı gerçekleştirmeye devam ediyor.

  • 936
Sokak Hayvanları için Mama Dağıtıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediyesi yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan "tam kapanma" sürecinde sokak hayvanları, Belediye ekipleri ve hayvanseverlerin çabalarıyla düzenli besleniyor. Hayvanseverlerin bağışları ve Fethiye Belediyesi’nin büyük katkılarıyla gerçekleşen dağıtım çalışmaları bugün Fethiye’de devam etti.Besleme çalışması kapsamında Belediye ekipleri ve hayvanseverler Fethiye’de belirlenen noktalara mama takviyesinde bulundu. 
Fethiye Belediyesi Hayvan Hakları Komisyonu Başkanı Mürüvet Başıhoş Karacan “tam kapanma" sürecinde şimdiye kadar sokak hayvanları için hayvanseverlerin katkılarıyla dağıtım yaptıklarını belirtti.  Başkan Mürüvet Başıhoş Karacan, “Sokak hayvanlarımızı bu süreçte unutmadık. Fethiye’nin birçok noktasında önceden belirlenen yerlerine mamalar teslim ediliyor. Sokak hayvanları salgın döneminde aç kalmadı. Vatandaşların duyarlılığı sayesinde önemli şeylerin üstesinden tek başımıza değil, hep birlikte gelmeyi başarıyoruz. Birlikte güçlü olduğumuzu biliyoruz. Sokaktaki canlara olan duyarlılık her geçen gün artıyor, bu da bizi mutlu ediyor” dedi.
 

Bakmadan Geçme