'Sizler kurallara uyun Muğla normalleşsin işletmeler nefes alsın'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, korona virüsü ile mücadelede normalleşme sürecinin 1 Mart itibariyle başlayacağını bildirdi. MUTSO Başkanı Mustafa Ercan ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada vatandaşlara bir çağrıda bulundu. Ercan, 'Herkes evlerinde bir yıla yakındır hapis, herkes çok sıkıldı. Sizler kurallara uyun Muğla normalleşsin işletmeler nefes alsın' dedi.

  • 1190
'Sizler kurallara uyun Muğla normalleşsin işletmeler nefes alsın'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, korona virüsü ile mücadelede normalleşme sürecinin 1 Mart itibariyle başlayacağını bildirdi. Koca, Twitter’dan yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı: “Normalleşme adımlarını titizlikle çalışıyoruz. Yerinde karar dönemi ile kademeli normalleşeceğiz. 1 Mart itibariyle süreç, belirlenen kriterler çerçevesinde dört risk seviyesinde valilerimizin başkanlığındaki il hıfzıssıhha kurullarımızla başlayacak.” 
Muğla Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Mustafa Ercan ise aylardır kapalı olan ve kepenk kaldırmak için gün bekleyen esnaflar için vatandaşlara çağrıda bulunarak, “Türkiye de olduğu gibi Muğla dada Kapalı işletmelerin açılması sizlerin ellerinizde.” dedi. 
Ercan açıklamasının devamında, “Değerli Muğlalı hemşehrilerimiz, Türkiye de olduğu gibi Muğla dada Kapalı işletmelerin açılması sizlerin ellerinizde. Pandemi kurallarına riayet etmeniz bu işletmelerin 1 Mart’ta açılmalarını sağlayacaktır. Misafirliğe gitmeyelim misafir kabul etmeyelim. Yabancı ve kalabalık ortamlarda asla bulunmayalım, ilk kez tanıdığımız kişilerle mesafeyi koruyalım, maskeniz en az iki adet takılı olsun. Lütfen kurallara uyalım. Yerel işletmeler çok çok zorda siz kurallara uyarsanız işletmeler ancak açılabilir. Herkes evlerinde bir yıla yakındır hapis herkes çok sıkıldı. Sizler kurallara uyun Muğla normalleşsin işletmeler nefes alsınlar.” ifadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme