Seydikemer'de şubat ayı meclis toplantısı yapıldı

Seydikemer Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda 5 gündem maddesi oy birliği ile kabul edilirken, gündem dışı bir madde oy çokluğu ile kabul edildi.

  • 578
Seydikemer'de şubat ayı meclis toplantısı yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20. Maddesi hükmünce Belediye Hizmet Binasında toplandı. Seydikemer Belediye Başkan Vekili Hakan Büyükaydın başkanlığında toplanan, Mustafa Karakuş ve Zeynep Yalçınsoy’un kâtip üyeliğini yaptığı toplantıda 5 madde görüşülüp oy birliği ile karara bağlanırken 1 gündem dışı madde oy çokluğu ile karara bağlandı. Haber
Açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Mecliste görüşülen ve alınan kararlar şöyle oldu:
Seydikemer sınırları içerisinde Kırsal Yerleşik Alan Yönetmeliğine istinaden kırsal mahalle tespiti yapılmasına dair komisyon raporu görüşülüp, oy birliği ile kabul edildi. 
Yazı İşleri Müdürlüğüne ait tüm kurum ve kuruluşlarda Belediye Başkanı Yakup Otgöz için genel bir yetkilendirme kararı alınması müzekkeresi görüşüldü. Meclisin oylamasına sunulan müzekkere oy birliği ile kabul edildi. 
İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne ait 5393 Sayılı Belediye Yasasının 49.maddesi gereğince Belediye Norm Kadrosunda münhal bulunan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne Tümer KIRLI’nın atanması ile ilgili belediye meclisine bilgi verilmesine dair müzekkere görüşülüp oy birliği ile kabul edildi. 

                                                                        Haber

Bakmadan Geçme