SEYDİKEMER AK PARTİ BAYRAMLAŞMASINA YOĞUN KATILIM OLDU

Seydikemer'deki Ak Partililer, Ardıç kafede bayramlaştılar.

  • 691
SEYDİKEMER AK PARTİ BAYRAMLAŞMASINA YOĞUN KATILIM OLDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan'ında katıldığı bayramlaşma programına yoğun katılım oldu. Ak parti ilçe başkanı Salih Gümüş, ''Ramazan ayını her beraber idrak ettik.Ve Ramazan bayramına geldik. Allah hepinize yenilerini, hep birlikte yaşamayı nasip etsin. Ramazan bayramınızı tebrik ediyorum'' dedi. Mhp ilçe başkanı Mehmet Arıç ise ''Partim ve partililerim adına, hepinizin Ramazan bayramını kutluyorum. Bu Cumhur ittifakının, bu birlikteliğinin ve beraberliğinin inşallah ilelebet devam edeceğini yüce Allahtan niyaz ediyorum'' dedi. 

Seydikemer Belediye başkanı, Yakup Otgöz de ''İşte bayramın güzelliği bu kötülüklerin unutulduğu, birlik beraberliğin sağlandığı dostlukların bir araya geldiği bir bayram. İnşallah sevdiklerimizle, sevenlerimizle güzel bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum'' diye konuştu.

Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan ise ''Hepinizin bayramı mübarek olsun. 31 mart yerel seçimlerinden çıktık ama yaklaşık 2 aydır beri meclis çalışmıyordu. Mayıs ayı itibariyle tekrar çalışmaya başladı. Bazı yasal düzenlemeler oldu. Bir torba yasa geldi. Bunun içinde özellikle vatandaşlarımızı ilgilendiren araçlarda ki, hurda indirimi oldu. Yaklaşık 15 bin tl değerinde. Buda vatandaşlarımızın lehine bir uygulamaydı. Yine aynı şekilde turizm teşvik paketi çıktı. Özellikle Kapadokya ve turizm işletmelerini ilgilendiren bir konuydu. Buda uzun zamandır, sayın bakanımızın çalıştığı bir konuydu. Geçen hafta itibariyle meclisten geçirdik. Şimdi ayın 11’i itibariyle gurup toplantımız olacak ve özellikle gençleri ilgilendiren askerlik yasası ile ilgili düzenleme meclise gelecek. Ne olacak askerliğin süresi kısalacak 6 aya düşüyor'' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme