KARACA'DAN BAYRAMDA ACI SÖZLER

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, CHP İlçe Teşkilatındaki bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada ismini söylemeden Saatcı dönemini eleştirdi.

  • 8764
KARACA'DAN BAYRAMDA ACI SÖZLER
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karaca, partisinin Ramazan bayramı bayramlaşma etkinliğinde Fethiye Belediyesinde sistem bulunmadığını, sistemi yerleştirebilmek için 2 aydır mücadele verdiklerini belirterek;''Fethiye Belediyesinde çalışanların ve belediyeye ait 200 aracın nerede olduğunu bilen yok. Ancak öyle bir sistem getiriyoruz ki, cipli yüz taramalı kartlar çıkarttık. Hangi personel hangi dakika görev yapıyor, hepsini görebiliyoruz'' dedi. Konuşması sırasında sık sık alkışlanan Karaca, Fethiye belediyesine ait mülklerin yandaşlara verildiğini de iddia ederek, ''Bunlarla ilgili olarak müfettişlere rapor hazırlatıyorum. Hukukçular ile ne yapabiliriz'i araştırıyoruz. Bakıyoruz, birçok yerde belediye başkan yardımcılarına bu mekanlarverilmiş, belediye meclis üyelerinin damatlarına halkın kullandığı aile çay bahçeleri verilmiş, şu anda halkın oralara girmesi engelleniyor'' ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar 1
İBRAHIM ÇUBUKÇU 05 Haziran 2019 05:36

CALISMALARINIZDA BAŞARILAR DILIYORUM..HER ZAMAN YANINIZDAYIZ..SONUNA KADAR DESTEKLIYORUZ..SANA INANIYORUZ..GUVENİYORUZ..

Bakmadan Geçme