SERVET ŞEKERLEME GÖCEK'TE

Fethiye'de 40 yıl önce kurulan ve Türk Lokumu ile kavrulmuş kuruyemiş üretimi yapan Servet Şekerleme, mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Fethiye'nin yoğun turist alan merkezlerinden olan Göcek'te de mağaza açan Servet Şekerleme online olarak sipariş de alıp başta Fethiye olmak üzere tüm Türkiye ile 192 ülkeye lokum satışı yapıyor.

  • 6877
SERVET ŞEKERLEME GÖCEK'TE
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Servet Şekerleme, gelişim aşamasında, kendisini teknolojik, ekolojik ve ekonomik üstünlüklere ayırmaya adadıktan sonra 5 yıldır kendi yeni ürünü olan 'Şekersiz Türk Lokumunu’ Türkiye’nin yanı sıra 192 ülkeye ulaştırdı. Ürünlerinde sadece doğal fındık, kuru meyve ve doğal özler kullanan Servet Şekerleme, ürünlerinin hiçbirinde kimyasal veya sentetik koyulaştırıcılar, koruyucular, aroma arttırıcı aromalar, glikoz / mısır şurubu, suni tatlandırıcılar ve gıda renklendirici maddeler bulundurmuyor.
ISO 22000, ISO 9001, TSE ve Helal Sertifikalarına sahip olan Servet Şekerleme, Belçika Brüksel'deki Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü tarafından 2015 yılında Üstün Lezzet Ödülü'ne layık görülmüştü. Fethiye’de Çarşı Caddesi’yle Paspatur Çarşısı’ndaki mağazalarına bir yenisini de Göcek’te açtı. Servet Şekerleme sahibi Servet Erdoğan, zincir mağazaları haline gelmek istiyoruz. Dünyaya Fethiye’nin ürettiği şekerleme ürünlerini göndererek ülkemize döviz kazandırıyoruz. Ürünlerimiz, piyasadaki ürünlerden daha ekonomiktir” ifadelerini kullandı.
ŞEKER İLAVESİZ ÜRÜNLERİMİZ KAPIŞILIYOR
Servet Şekerleme yetkililerinden Mustafa Erdoğan ise “Göcek’te yeni bir mağaza açtık. Biz internet satışlarımıza büyük önem verdik. Bu pandemi döneminde çok fazla telefon ve internet siparişi aldık. Türkiye’nin farklı yerlerinden de siparişler gelmekte. Bize özel ürünler üretmeye başladık. Şeker ilavesiz lokumlarımızın yanında şimdi şeker ilavesiz helva, şeker ilavesiz ezme grubu da üretmeye başladık. Bunlar da çok talep görüyor. Malum Türkiye’nin birçok yerinde şeker kullanmaktan kaçınan insanlarımız var. Çoğunlukla şeker ilavesiz doğal meyvelerden yaptığımız ürünler tercih ediliyor. Fethiye merkezdeki mağazalarımız ile Göcek’teki mağazamız, yerli ve yabancı turistlere Fethiye markası Servet Şekerleme ürünlerini sunuyor” diye konuştu. Erdoğan; “İnternet sitemizden ürün çeşitlerimiz hakkında bilgi alınabilir, aynı zamanda online olarak da sipariş alabiliriz” dedi.

SERVET ŞEKERLEME GÖCEK'TE
SERVET ŞEKERLEME GÖCEK'TE
SERVET ŞEKERLEME GÖCEK'TE
SERVET ŞEKERLEME GÖCEK'TE
SERVET ŞEKERLEME GÖCEK'TE

Bakmadan Geçme