ŞERMET'TEN DOSTLUK MESAJI

FRT TV ekranlarında Erdoğan Cankuş'un hazırlayıp sunduğu, Timur Fidan'ın yorumcu olarak yer aldığı Spor Saati programına telefon bağlantısı ile katılan Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Hasan Şermet, iki takım için de zor bir maç olacağını belirtti. Şermet, 'En büyük temennim Fethiyespor ile bir üst lige çıkmak. İki takım da kazanmak için elinden geleni yapacak. Sonuç ne olursa olsun dostluk kazansın' dedi.

  • 629
ŞERMET'TEN DOSTLUK MESAJI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Misli.com 3. Lig 2. Grup’ta ilk hafta karşılaşacak olan Fethiyespor ve Nazilli Belediyespor hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Geçen sezon Muğlaspor’u çalıştıran Aydın temsilcisinin Teknik Direktörü Hasan Şermet, maçın seyircisiz oynanmasının büyük handikap oluşturacağını vurguladı.  

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Hasan Şermet telefon bağlantısında, “İki takım adına da kolay maç olmayacak. 5-6 ay sonra ilk defa bir lig maçına çıkacağız. Futbolcular bunun zorluğunu yaşayacak. İki takımda güçlü ve hedefleri var. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. İnşallah hak eden kazanır. Çok kısa bir süreçte kendi tesislerimizde hazırlandık. Çok fazla transfer yaptık. Bunun yanında kalanlar ve ayrılanlar oldu. Çok iyi bir uyum yakaladık. Birbirimizi anlamaya çalışıyoruz. Şu anda bizim açımızdan olumsuz bir durum yok. Sonuçta maçlar sahada kazanılıyor. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Maçların seyircisiz oynanması bir handikap. Futbol taraftarlarla güzel… Bazı maçlarda motivasyon sağlıyor. En büyük temennim Fethiyespor ile bir üst lige çıkmak. İki takım da kazanmak için elinden geleni yapacak. Sonuç ne olursa olsun dostluk kazansın” diye konuştu. 


 

Bakmadan Geçme