Seri Penaltılarla Fethiye Şampiyon Oldu

Okul Sporları Futsal Genç Erkekler il birinciliğinde şampiyon Fethiye Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu.

  • 2028
Seri Penaltılarla Fethiye Şampiyon Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Okul Sporları Futsal Genç Erkekler il birinciliğinde şampiyon Fethiye Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Menteşe Gazi Anadolu Lisesiyle finalde karşılaşan ve normal süresi 2-2 sona eren karşılaşmada şampiyonu seri penaltı atışları belirledi. 5 penaltıyı da gole çeviren Fethiye Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 7-6'lık skorla şampiyonluk kupasını kazandı.
Yatağan Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Şahin, Yatağan İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Lima ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer İlman'ın da izlediği final müsabakası Yatağan Spor salonunda oynandı.
Okul Sporları Futsal Genç Erkekler il birinciliğinde üçüncülük Menteşe Turgutreis Anadolu Lisesini mağlup eden Dalaman Öztaş Anadolu Lisesinin oldu.
Ödül töreninde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer İlman," Katılım gösteren tüm sporcu ve eğitimcilerimizi tebrik ediyor. Grup Müsabakalarında İlimizi temsil edecek Fethiye M.Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine başarılar diliyorum" dedi.
 

Seri Penaltılarla Fethiye Şampiyon Oldu
Seri Penaltılarla Fethiye Şampiyon Oldu

Bakmadan Geçme