SELAMİ ŞAHİN TAVLA USTASI

Ünlü sanatçı Selami Şahin tatilini eşi Didem Şahin ve yakın dostlarıyla Fethiye'de yaptı. Sanatçı Şahin hemen her yıl eşi ve yakınlarıyla Fethiye'ye gelerek, yorgunluk atarken bu yıl da Fethiye'de dinlendi. Sanatçı, FTSO Başkanı Osman Çıralı ile birlikte bol bol tavla da oynadı.

  • 3226
SELAMİ ŞAHİN TAVLA USTASI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Ölüdeniz’de yakın dostu olan Fethiye Belediye Meclis Üyesi Muhammet Kökten’in misafiri olarak Butik Maya Hotel’de eşi Didem Şahin ve yakın dostlarıyla tatil yapan Sanatçı Selami Şahin, Ölüdeniz ve çevresini gezdi. Fethiye Balık Pazarı’nda Hilmi Restoran’da balık yiyen sanatçı, burada hayranlarından gelen istek üzerine mikrofonsuz şekilde iki de şarkı söyledi.

 

Yaklaşık bir haftadır Fethiye’de tatil yapan Sanatçı Şahin, “Kankam” dediği FTSO Başkanı Osman Çıralı ile tavla partileri de gerçekleştirdi. Tavlada ustalığını Fethiye’de de gösteren sanatçı, eşi Didem Şahin ile otel havuzunda güneşin keyfini de çıkardı. Sanatçı yeni albüm planladığını, yakında konserlere başlayacağını; bu yoğun konserler öncesi Fethiye’ye tatil kaçamağı yaptıklarını belirtti.

 

Selami Şahin, “Hit olmuş parçalarımdan oluşan bir kitap çıkaracağız. Bir de hayatımı anlatan bir kitap çıkarmayı düşünüyoruz. Bu kitabın hazırlıkları tamamlandı. Proje en son aşamaya getirildi” diye konuştu.


ERDOĞAN CANKUŞ/FETHİYE

 

Bakmadan Geçme