ŞEHİDİN ARKADAŞLARINDAN ALBÜM SÜRPRİZİ

Fethiyeli Şehit Süleyman Yasir Ağır'ın birlikte görev yaptığı Jandarma Özel Komando Asayiş Komutanlığı'ndan arkadaşları, ailesi tarafından düzenlenen mevlide katıldılar. Anne ve babaya hediye ettikleri fotoğraf albümü hem aileye hem de katılan protokol üyeleri ve vatandaşlara duygusal anlar yaşattı. Fotoğraf albümüne sarılan anne ve baba, şehidimizin fotoğraflarına bakarak gözyaşı döktüler.

  • 2341
ŞEHİDİN ARKADAŞLARINDAN ALBÜM SÜRPRİZİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geride bıraktığımız Temmuz ayında Hakkari’de teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Fethiyeli Jandarma Uzman Çavuş Süleyman Yasir Ağır, binlerce vatandaşın katıldığı cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlanmıştı.

Şehit jandarma Uzman Çavuş Süleyman Yasir Ağır adına ailesi 52. Gün mevlidi düzenlendi. Düzenlenen programa Muğla Valisi Esengül Civelek, Fethiye Kaymakam Vekili Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Muğla İl Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Albay Ergün Cebeci, Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Fethiye İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Şen, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Cemil Emre Süel, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Kuran-ı Kerim, ilahiler ve duaların okunduğu programa Şehit Süleyman Yasir Ağır’ın,JÖAK’tan arkadaşları da katıldı. Şehit babası Ramazan Ağır ve şehidin annesi Elif Ağır’ın elini öpen askerler; anne ve babaya içerisinde Süleyman Yasir Ağır ile birlikte çekilen fotoğraflarından oluşan albümü hediye etti. Ramazan Ağır ile Elif Ağır uzun süre fotoğraflara bakıp, gözyaşı döktüler. Vali Esengül Civelek de şehidin fotoğraflarına bakıp, duygulu anlar yaşadı.

 

 

Bakmadan Geçme