SED Medya'yı Ziyaret Ettiler

Türkiye Görme Engelliler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Karadağ, İktisadi İşletme Başkanı Fatih Karadayı ve Muğla Şube Başkanı Mehmet Özdemir, SED Medya'yı ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında Ortaca Kent Konseyi işbirliğinde öğrencilere yönelik düzenlenen farkındalık seminerleri hakkında bilgiler aktarıldı.

  • 1134
SED Medya'yı Ziyaret Ettiler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

SED Medya Finans Müdürü Ersin Dal’a seminer programları hakkında bilgiler aktaranTürkiye Görme Engelliler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Karadağ, İktisadi İşletme Başkanı Fatih Karadayı ve Muğla Şube Başkanı Mehmet Özdemir; bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiler. 

Türkiye Görme Engelliler Derneği İktisadi İşletme Başkanı Fatih Karadayı yaptığı açıklamada,“Ortaca Belediyesi Kent Konseyi’nin farkındalık etkinliği olarak okullarda engellilik konusunda seminerler düzenledik. Bundan dolayı Ortaca Kent Konseyiyönetimine ve Ortaca Belediyesi’neteşekkür ediyoruz” dedi. 

Türkiye Görme Engelliler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Karadağ, “Seminer verdiğimiz okullardaki idareci arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize görme veya herhangi bir engel grubunu; hiçbir şey yapamaz hale getiren etkenin çevresi olduğunu anlattık. İnsanların birbirinden farklı oluşunu biz engel olarak değil, farklılık olarak nitelendiririz. Birbirimizin farkına ne zaman saygı duyarsak, engelden o zaman kurtulmuş oluruz. Öğrencilerimize bunu detaylı bir şekilde aktardık” diye konuştu. 

Son olarak Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube Başkanı Mehmet Özdemir, “SED Medya yöneticileri bizleri kabul etti. Teşekkür ediyoruz ve hayırlı olsun dileklerimizi sunuyoruz. Ortaca Kent Konseyi işbirliğinde farkındalık oluşturmak amacıyla seminer programları düzenledik. Genel merkezimizden yöneticiler öğrencilere bilgiler aktardı” ifadelerini kullandı. 

SED Medya'yı Ziyaret Ettiler

Bakmadan Geçme