Yeni Clio 5, Göz Kamaştırdı

Renault Clio 5, Muğla Kutay Otomotiv gerçekleştirilen lansman ile tanıtıldı. Yeni clio 5'e ilgi büyük oldu.

  • 6217

Renault Yetkili Servis ve Yetkili Satıcısı Muğla Kutay Otomotiv , Yeni Clio 5’in lansmanını gerçekleştirdi. Bugüne kadarki en iyi Clio olarak “Benzersiz” sloganıyla adlandırılan araç, şık tasarımı ve üstün özellikleriyle kısa sürede lansmana katılanların ilgi odağı haline geldi. Lansmana  çok sayıda davetli katıldı.
Kutay Otomotiv Yönetim Kurulu üyesi Sezgin Bayhan'ın, “ Kutay Ailesi 2010 yılından buyana Muğla merkez, Bodrum ve 2020 yılından itibaren Fethiye de satış, servis, filo kiralama, sigorta gibi hizmetler ile 120 personelimiz ile hizmet vermekteyiz. Türkiye genelinde Renoult ve Dacia pazar payı %18,5  bölgemizde ise bu oranın üzerinde pazar payımız var. Bizleri yalnız bırakmayan müşterilerimize çok teşekkür ederim” dedi.
Yeni Clio 5’in ; Renault Grubu’nun en çok satan global modeli, Avrupa ve Türkiye’de B-HB segmentinin lideri Clio yenileniyor. Yeni Clio, dinamik sürüş becerisi, yol tutuşu, yüksek teknolojileri ve tasarımdan üretime kadar kalitesi ile bugüne kadarki “en iyi Clio “olarak öne çıkıyor.
Türkiye’nin en çok satılan model sıralamasında 2. sırada yer alan Clio, yeni neslinde tasarım genetiğini korurken daha kaslı ve dinamik bir görünüme kavuşuyor. Yeni Clio’nun tasarımına dinamizm ve sportif bir görünüm kazandıran ayrıntılar modelin aerodinamik performansını arttırırken daha iyi ses yalıtımına katkıda bulunuyor. İttifak tarafından geliştirilen yeni CMF-B platform sayesinde segmentinde benzersiz iç hacim ve konfora sahip.
Yeni Clio’nun iç mekanında ise, daha güçlü bir teknolojik donanım ve daha sofistike yepyeni bir tasarım ile yüksek kalite ilk bakışta göze çarpıyor. Yeni Clio bünyesinde yüksek teknolojler barındırıyor: 9.3’’ dikey tablet ekran, Multisense Sürüş Deneyim Teknolojisi, Auto-hold fonksiyonlu elektrikli park freni B HB segmentinde ilk kez Renault Clio ile birlikte pazara sunulan özellikler arasında yer alıyor. Ayrıca Yeni Clio’nun 391 litre hacimli (dizel versiyonlarda 366 litre) bagajı segmentinin en iyisi olarak öne çıkıyor.
Renault ürün gamında ilk kez Yeni Clio’da kullanılan 360° kuş bakışı kameranın yanı sıra Smart Cockpit, Eller Serbest Park Destek Sistemi, kablosuz şarj, akıllı telefon ekran yansıtma özelliği, 7’’ kişiselleştirilebilir sürücü ekranı ise bir üst segmente ait özellikler olarak dikkat çekiyor.
Yeni Clio, Euro NCAP testinden elde ettiği 5 yıldız ile mükemmel güvenlik seviyesi sunarak beşinci neslinde de çağa uyum sağlama geleneğini sürdürüyor. Yeni Clio, ADAS (Sürüşe Yardımcı Destek Sistemleri) sistemi ile en üst seviyede güvenlik ve konfor sunuyor. Şerit takip sistemi, aktif acil fren destek sistemi, otomatik uzun/kısa farlar, trafik işaretlerini tanıma sistemi gibi özellikler sürüş güvenliğini artırıyor.
1.0 SCe, 1.0 TCe ve 1.3 TCe benzinli motorları da ürün gamına ekleyen Yeni Clio, Türkiye’de yeni nesil dört benzinli ve iki dizel olmak üzere zengin bir motor seçeneği ile müşterilerin beğenisine sunuluyor. (Benzinli manuel: 1.0 SCe 72 bg, Turbo 1.0 TCe 100 bg / Benzinli otomatik: Turbo 1.0 TCe X-Tronic 100 bg ve Turbo 1.3 TCe EDC 130 bg / Dizel manuel: 1.5 Blue dCi 85 bg ve 1.5 Blue dCi 115 bg).
Mercan Turuncu ve Demir Mavi, Yeni Clio’nun lamsan renkleri arasında yer alıyor. Mercan Turuncu ve Boğaz Mavisi ilk kez Yeni Clio’da kullanılan yepyeni renkler olarak öne çıkıyor.
 

Yeni Clio 5, Göz Kamaştırdı
Yeni Clio 5, Göz Kamaştırdı

Bakmadan Geçme