SED Medya'dan Soydemir'e ziyaret

SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir'e iade-i ziyarette bulundu. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Köktener'i ziyaret eden Soydemir'e bu kez SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener, ekibiyle birlikte ziyarette bulunup çalışmalarında başarılar diledi.

  • 828
SED Medya'dan Soydemir'e ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı, Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener, beraberinde SED Medya Genel Müdürü Sıdıka Kölemen ile birlikte Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir'e iade-i ziyarette bulundu. Yönetim Kurulu Üyesi Veli Uysal ile birlikte SED Medya ekibini karşılayan Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, ziyarete teşekkür etti. Samimi bir ortamda geçen ziyarette odanın çalışmaları hakkında bilgiler aktarıldı. SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada " Yeni yıla dair neler yapılacağı hakkında sohbet etmek istedik. Bu anlamda bizi ağırladıkları için Sayın Soydemir'e ve ekibine teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Köktener "SED Medya olarak ziyaretlerimize devam ediyoruz. Hem eski yılı değerlendiriyoruz, yeni yıldaki beklentilerimizle ilgili görüşlerimizi bildiriyoruz. İade-i ziyaretler yapıyoruz. Geçtiğimiz günlerde Esnaf Odası Başkanımız Mehmet Soydemir ve yönetimi ziyaretimize gelmişti. Biz de iade-i ziyaret yapalım dedik. Yeni yıla dair neler yapılacağı hakkında sohbet etmek istedik. Bu anlamda bizi ağırladıkları için Sayın Soydemir'e ve ekibine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 
Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ise "SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Beyi ve çalışma arkadaşlarını ağırlamaktan dolayı memnuniyet duydum. Kendileri iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Zaten her zaman olduğu gibi sizler bizim çalışma arkadaşlarımızsınız. Her zaman esnafımızın, halkımızın sesi oldunuz, kulağı oldunuz. Bu soğuk havada biz içerideyiz, siz dışardasınız. O zor şartlarda halkımız için haber yapmaya çalışıyorsunuz. Covid-19 sürecinde esnaflarımız çok mağdur oldu. Bu esnaflarımızın sorunlarını çözebilmek için gayret gösterdik ve göstermeye devam ediyoruz. Sorunları üst mercilere taşıyoruz" şeklinde konuştu. 
 

SED Medya'dan Soydemir'e ziyaret
SED Medya'dan Soydemir'e ziyaret

Bakmadan Geçme