Samsunspor Maçı Öncesi Moral Yemeği 

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, cumartesi günü saat 17.00'de Beşkaza Spor Salonu'nda Samsunspor ile karşılaşacak. Bu maçtan önce yöneticiler, teknik heyet ve oyuncular Çarıklı Et Restoran'ın konuğu oldular.  

  • 906
Samsunspor Maçı Öncesi Moral Yemeği 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesinden Fatih Dereli'nin haberine göre; Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, cumartesi günü saat 17.00’de Beşkaza Spor Salonu’nda; Samsunspor ile karşılaşacak. Bu maçtan önce yöneticiler, teknik heyet ve oyuncular Çarıklı Et Restoran’ın konuğu oldular.

Sohbet havasında geçen etkinliğe Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başkanı Selamettin Yılmaz, 2. Başkan İzzet Durak, Genel Koordinatör Miraç Efe Doğan, Genel Sekreter Yavuz Topateş, Başantrenör Alkım Ay, teknik heyet ve basketbolcular katıldı. Cumartesi günü oynanacak karşılaşmada temsilcimize yoğun bir taraftar desteği bekleniyor. Çarıklı Et Restoran’ın muhteşem atmosferinde geçen organizasyonun, Samsunspor maçı öncesi büyük moral olduğu kaydedildi.  

9 MAÇIN SONU SÜPER LİG 
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Genel Sekreteri Yavuz Topateş yaptığı açıklamada, “Normal sezonun bitimine sadece 9 maç kaldı. Şu zirvede tek başımızayız. Petkimspor ve Merkezefendi Belediyespor ile rekabet halindeyiz. Süper Lig yolunda en kuvvetli rakiplerimiz onlar görünüyor. Petkimspor’un deplasmanda Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’a kaybetmesi ile zirvede yalnız kaldık. Takımda moralimiz çok yüksek. Sakat ve cezalı oyuncumuz yok. Taraftar desteğimiz muhteşem. Cumartesi günü oynayacağımız Samsunspor maçını büyük bir heyecan içinde bekliyoruz. 2 bin 500 kişilik salonumuzun dolacağından hiç şüphemiz yok. Zorlu deplasmanlarımız var. 4 maçımızı içeride, 5 maçımızı deplasmanda oynayacağız. Tüm taraftarlarımızı bu karşılaşmaya bekliyoruz. 9 maçın sonu Süper Lig… Fethiye’ye bu coşkuyu yaşatmaya kararlıyız. Bizi bu akşam ağırlayan Çarıklı Et Restoran yöneticileri ve personeline teşekkür ediyoruz” dedi. 

HEDEFİMİZ GALİBİYET 
Takım Kaptanı Sercan Ergin, “Samsunspor maçı hazırlıklarına aynı tempo ve hızda devam ediyoruz. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. İnşallah bu maçı da kazanıp, yolumuza devam etmek istiyoruz. Hedefimiz galibiyet. Taraftarımızdan bu mücadelede de destek bekliyoruz. Bu güzel akşamda bizleri ağırlayan Çarıklı Et Restoran yöneticileri ve personeline teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu. 

HER ŞEY TARAFTARIMIZLA GÜZEL  
Tribün Lideri Ciğerci Mustafa Ercümer açıklamasında, “Şehrimiz şu anda takımımızın başarısı için bütünleşti. Hep birlikte olmamızın neticesinde başarı geliyor. Maça gelen taraftar sayısı her geçen gün daha da artıyor. Salonumuz tamamen doluyor. Bu durumdan bizler, yöneticilerimiz ve basketbolcularımız oldukça mutlu. Her şey taraftarımızla güzel. Onların özverisi ile takımımız galibiyete ulaşıyor. Takımımıza destek veren tüm yerel işletmelere, taraftarlarımıza, sponsorlarımıza ve Belediye Başkanız Alim Karaca’ya teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.  
 

Samsunspor Maçı Öncesi Moral Yemeği 
Samsunspor Maçı Öncesi Moral Yemeği 
Samsunspor Maçı Öncesi Moral Yemeği 

Bakmadan Geçme