Şampiyonluk Kupaları Fethiye'de

Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş'ın çifte kupası Muğla'nın Fethiye ilçesine getirildi. Kazanılan çifte kupa, planlanan program dâhilinde Türkiye'nin farklı noktalarında sergileniyor. Çifte kupa bu kapsamda bir günlüğüne Fethiye Kartal Yuvası'nda taraftarlarla buluştu. Gün boyu Fethiye Kartal Yuvasındaki şampiyonluk kupalarına taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

  • 1368
Şampiyonluk Kupaları Fethiye'de
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ÇOK GURURLUYUZ 
Kazanılan şampiyonluktan ve kupaları sergilemekten büyük gurur duyduğunu belirten Fethiye Kartal Yuvası İşletmecisi Serhat Yılmaz, “çok gururluyuz. Taraftarlarımızın ilgisi çok büyük. Sabahtan beri sağ olsunlar bizi hiç yalnız bırakmıyorlar. İlgiden çok memnunuz, güzel geçti. Allah daha nice kupaları nasip etsin bize. Ben desteklerinden ötürü Fethiye Beşiktaş Taraftar Derneğine, taraftarlarımıza ve çevre ilçelerden gelen Beşiktaş’a gönül vermiş misafirlerimize çok teşekkür ediyorum. Mutluyuz ve gururluyuz” şeklinde konuştu. 

TARAFTARLARIN MUTLU ANLARI 
Fethiyeli taraftarların yanı sıra çevre illerden de çifte kupayı görmek için gelen taraftar toplulukları duygu dolu anlar yaşadılar. Meşaleler yakılıp Beşiktaş’ın marşlarına eşlik ettiler. 

Mustafa Ercüment, “Gururlu ve mutlu olduklarını belirten taraftarlar, “Beşiktaşlı olmaktan gurur duyuyorum. İki tane kupamızı bize hediye eden hocamız Sergen Yalçın’a ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz. Tüm Fethiye’deki taraftarlarımıza ve camiamıza kupalarımız hediye olsun. Beşiktaş her zaman bizim için aşktır, sevgidir, neşedir, mutluluktur, huzurdur. Hayat paylaşılırsa Beşiktaş’tır” ifadelerini kullandı. 

Süleyman Seba’nın manevi kızı olarak kupayı Fethiye’de görmekten gurur duyduğunu belirten Şenay Taşkın ‘’Şu an en mutlu insanlar biziz. İki kupayı da aldık. Öncelikle takımımıza, Başkanımıza binlerce kes teşekkür ediyoruz. Torunlarımda gördüğü için çok mutluyum” dedi. 

Erhan yılmaz, ‘’Çok emek verdik bunun için hak ediyoruz. Yıllardır zaten bunun için uğraşıyoruz. Özellikle bu sene bu olumsuzluklarda şampiyon olmanın ayrı bir değeri var. Bizde Fethiye Kartallar olarak bu anlamda yıllardır çok büyük emekler verdik. İnşallah bunun devamı gelir.’’ Diye konuştu. 

ÇEVRE İLÇELERDEN TARAFTARLAR GELDİ
Kupanın Fethiye Kartal Yuvasında olduğunu duyan çevre ilçelerdeki Beşiktaşlı taraftarlar Fethiye’ye kupayı görmeye geldiler. Kupayı canlı olarak görmenin heyecanını yaşayan taraftarlar, Şevval Özcan, “çok mutluyum gururluyum. Ölene kadarda öyle olacak. Kupanın burada olmasından o kadar mutluyum ki anlatamam. Herkes bu duyguyu tatmalı” dedi. 
Buse Aslan ise, “O kadar heyecanlıyım ki bir o kadarda gururluyum. Doğuştan Beşiktaşlıyım ölene kadarda öyle olacak” şeklinde konuştu. 
 

Şampiyonluk Kupaları Fethiye'de
Şampiyonluk Kupaları Fethiye'de
Şampiyonluk Kupaları Fethiye'de
Şampiyonluk Kupaları Fethiye'de
Şampiyonluk Kupaları Fethiye'de

Bakmadan Geçme