Salih Gümüş, 'Seydikemer'i Marka Yapacağız'

Doğu Akdeniz ve Avrasya'nın en büyük turizm fuarlarından biri EMITT 2020'de yerini alan Seydikemer Belediyesi standına yoğun ilgi oldu. Seydikemer AK Parti İlçe Başkanı Salih Gümüş, 'Seydikemerî marka bir ilçe yapmak için Belediye Başkanımız Yakup Otgöz ile çalışıyoruz. Bu standı kurduğu için, fuara katıldığı için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum' dedi.

  • 2236

Doğu Akdeniz ve Avrasya’nın en büyük turizm fuarlarından biri EMITT 2020’de yerini alan Seydikemer Belediyesi standında Seydikemer’in güzellikleri tanıtıldı. Seydikemer Belediyesi, ilçenin öne çıkan doğal ve kültürel değerlerini tanıtıyor. Saklıkent Kanyonundan Dont Mahallesine, Tlos Antik Kentinden Letoon Antik Kentine, Karadere Plajından Likya Yoluna, Girdev Gölünden Karanlıkiçi Kanyonuna kadar ilçenin doğal ve tarihi güzellerine katılımcılar yoğun ilgi gösterdi.
SALİH GÜMÜŞ, “SEYDİKEMER’İ MARKA YAPACAĞIZ”
Seydikemer AK Parti İlçe Başkanı Salih Gümüş, “Seydikemer her sene fuarlara katılıyor. Aslında yeni bir ilçe sayılırız ama her sene stant anlamında gelişme gösterdiğimizi söyleyebilirim. Fuarın amacı Seydikemer’i tanıtmak. Bunun etkisini de Saklıkent ve ilçemize gelen misafirlerden de anlıyoruz. Seydikemer’e gelen misafirimiz her sene artarak devam ediyor. Seydikemer’i marka bir ilçe yapmak için Belediye Başkanımız Yakup Otgöz ile beraber çalışıyoruz. Bu standı kurduğu için, fuara katıldığı için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Seydikemer için çalışacağız. Seydikemer, Fethiye’den ayrıldıktan sonra turizm Fethiye’de kaldı gibi gözüküyor ama aslında Seydikemer bakir bir bölge. Oldukça güzel turistlik bölgeler var. Patara’nın birçoğu bizde. Karadere Plajı, Kumluova’daki plajlar. Bunları yurt içine ve yurt dışına tanıtmak için fuarlar önemli. Bizde bunun için buradayız” dedi. 
BAHATTİN GÜMÜŞ “SEYDİKEMER HEM TARİH HEM DE TURİZM KENTİ”
Seydikemer standını ziyaret eden Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “EMITT fuarına Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Gürün ile katıldık. Seydikemer’de Menteşe’miz gibi 2014 yılında büyükşehir yasası ile kurulmuş bir şehir. Seydikemer hem tarih hem de turizm kenti. Muğla Büyükşehir Belediyesi çatısı altında 13 ilçe olarak biz hepimiz kardeşiz. Birbirimizin dertlerine ortağız. Seydikemer standını da ziyaret ettik. Vatandaşlarımızı buradan Fethiye’ni yanındaki kardeş şehrimiz olan Seydikemer’i görmeleri için davet ediyoruz. Fuara bu yılki katılım oldukça güzel. Turizm bizim can damarımız. Bacasız sanayimiz. Ülkemizin ekonomisi noktasında olmazsa olmazımız. Muğla’mızın bu güzelliklerini görmeye herkesi davet ediyorum” dedi. 
 

Salih Gümüş, 'Seydikemer'i Marka Yapacağız'
Salih Gümüş, 'Seydikemer'i Marka Yapacağız'

Bakmadan Geçme