Demir 'Fethiye, Alim başkanla layık olduğu yere gelecek'

İstanbul'da bu yıl 24. Kez kapılarını açan EMITT fuarına, Fethiye'den gelerek destek veren CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir ve Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şubesi Başkanı Aydoğan Arslanca, fuar hakkında görüşlerini FRT TV'ye aktardılar.

  • 1102

Bu yıl 24’ncüsü düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) ziyaretçilerini ağırladı. Oldukça yoğun geçen fuarda Fethiye standına ilgi oldukça yoğun olurken Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir ve Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şubesi Başkanı Aydoğan Arslanca da fuara gelerek Fethiye’ye destek verdi. Fuar alanındaki izlenimlerini FRT TV’ye aktaran Başkan Demir ve Arslanca, Fethiye’nin en iyi şekilde tanıtıldığını söylediler. 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, “Fethiye tarihinde bu kadar ilgi gördüğünü zannetmiyorum. Fethiye, Alim başkanla gerçekten layık olduğu yere gelecek. CHP Belediyesi olan her yerde de layıkıyla yönetileceğine inanıyoruz. Fuar Fethiye için olumlu geçiyor. Fethiye’nin stantları dolup taşıyor. Görselliği de çok güzel. Herkese emeği için teşekkür ediyoruz” dedi.
''ENGELSİZ BİR FETHİYE İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ''
Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şubesi Başkanı Aydoğan Arslanca, “Ben hem Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şubesi Başkanı olarak hem de Fethiye Kent Konseyi Engelli Meclisi adına EMITT’yim. Bence gayet güzel geçiyor. Bütün kurumlarımızla, oda başkanlarımızla görüşmeler yapıyoruz. Engelsiz bir Fethiye için mücadele ediyoruz. Zaten şuanda engellilerle ilgili ciddi çalışmalar var. Erişilebilirlik konusunda Fethiye’miz her geçen gün ilerliyor. Belediye başkanlarımız, diğer odalarımız ciddi anlamda duyarlı. İnşallah önümüzdeki aylarda engelli dostlarımızı engelsiz bir Fethiye’ye davet edeceğiz. Bir engelli arkadaşımız geldiğinde Fethiye şu konuda çok şanslı. Yer yüzü anlamında düz bir alan. Engelli akülü arabasıyla rahat bir şekilde sahilde, kordonda rahatlıkla gezebilecek konumda” dedi.

Demir 'Fethiye, Alim başkanla layık olduğu yere gelecek'
Demir 'Fethiye, Alim başkanla layık olduğu yere gelecek'
Demir 'Fethiye, Alim başkanla layık olduğu yere gelecek'

Bakmadan Geçme