Sakatlar Derneği Kermes Düzenliyor

Türkiye Sakatlar Federasyonu Fethiye şubesi tarafından her hafta kermes düzenlenecek. Dernek binasında gerçekleşecek olan kermeste engellilerin yaptığı el sanatları ürünleri ile ailelerinin yaptığı yemek ve pasta börek çeşitleri satılacak. Sakatlar Derneği Fethiye şube başkanı Aydoğan Arslanca 'Sosyal sorumluluk projesi olarak gerçekleştireceğimiz kermesimizin, Cuma günü başlatıp 3 gün sürdüreceğiz. İlk kermesimizi 15 Kasım Cuma günü açıyoruz' ifadelerini kullandı.

  • 1415
Sakatlar Derneği Kermes Düzenliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Sakatlar Federasyonu Fethiye şubesi Cuma günü ilk kermesin startını veriyor. 3 gün sürecek bu kermeste üyeler ve aileleri hazırladıkları el sanatları ve yemek çeşitlerini satarak bütçelerine katkı sağlayacak. Türkiye Sakatlar Federasyonu Fethiye şube başkanı Aydoğan Arslanca sosyal sorumluluk projesi başlattıklarını dernek binasında Cuma gününden itibaren 3 gün devam edecek kermes düzenleyeceklerini belirtti. Kermeste üyelerin ve ailelerinin maddi kazanç sağlamalarını hedeflediklerini söyleyen Arslanca ‘Gelecek haftadan itibaren de kermesi Pazar-pazartesi olmak üzere her hafta 2 gün olarak düzenleyeceğiz, asıl amacımız engelli arkadaşlarımızın ve ailelerinin maddi olarak para kazanmalarını sağlamaktır. Engelli arkadaşlarımızın el becerisi eserlerini sergileyeceğiz. Yine engelli arkadaşlarımız ve ailelerine lezzetli yemek çeşitlerini sunacağız. Fethiye halkımızı dernek binamızdaki kermesimize bekliyoruz’ dedi.

Kadınlar kolu başkanı Kader Koca ise ‘Tüm halkımızın bu kermesimize bekliyoruz. Ben de börek açıp, saç böreği yapacağım. Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızı da kermesimizde görmek istiyoruz’ dedi.

Kadın kolları Başkan Yardımcısı Gülay Yıldız da ‘Kermes hazırlıklarımız son aşamaya geldi. El sanatları ürünlerimiz kapışılacaktır. Ayrıca ev yemekleri, börek ve tatlı çeşitleri de ilgi çekecektir’ diye konuştu. 

 

Bakmadan Geçme