ŞAHİNER, 'SALGIN HENÜZ GEÇMEDİ'

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, son haftalarda korona virüsü ile ilgili ilçede bazı sorunların ortaya çıktığını belirtti. Konuyla ilgili sağlık çalışanlarının özverili bir şekilde görevini yerine getirdiğini belirterek, 'Geçtiğimiz dönemlerde ortaya çıkan vakalar iyileşti. Fakat son haftalarda birkaç sıkıntı ortaya çıktı. Salgın henüz geçmedi, devam ediyor' ifadelerini kullandı. 

  • 2093
ŞAHİNER, 'SALGIN HENÜZ GEÇMEDİ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, son haftalarda korona virüsü ile ilgili ilçede bazı sorunların ortaya çıktığını belirtti. Konuyla ilgili sağlık çalışanlarının özverili bir şekilde görevini yerine getirdiğini belirterek, “Geçtiğimiz dönemlerde ortaya çıkan vakalar iyileşti. Fakat son haftalarda birkaç sıkıntı ortaya çıktı. Salgın henüz geçmedi, devam ediyor” ifadelerini kullandı. 

Muhtarlar ile yapılan toplantıda konuşan Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, “Geçtiğimiz dönemlerde ortaya çıkan vakalar iyileşti. Fakat son haftalarda birkaç sıkıntı ortaya çıktı. Fethiye’de İlçe Sağlık Müdürlüğümüz ve sağlık çalışanlarımız özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Son günlerde evlerden numune alma çalışmaları yapıldı. 500’e yakın haneden alınan testlerin tamamının sonucu negatif çıktı. Bu bölgemiz ve turizmimiz için olumlu bir durum. Burada herkes tedbirlere uyup, emniyet ve jandarmanın gerekli hassasiyetleri göstererek; bu süreci devam ettirmemiz gerekiyor. Turizm bölgesindeyiz. Turizm merkezinde yaşamanın hepimize getirdiği sorumluluklar var. Salgın henüz geçmedi, devam ediyor. Zaman zaman belli bölgelerde artışlar yaşanıyor” dedi. 
 

Bakmadan Geçme