SAĞUN'DAN SED MEDYA'YA ZİYARET

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Muğla Bölge Müdürü Sezgin Sağun, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı, Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener'i ziyaret etti. Samimi bir ortamda geçen ziyarette Sezgin Sağun, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın hazırladığı 15 Temmuz Darbe girişiminin anlatıldığı kiti, Seda Köktener'e sundu.

  • 780
SAĞUN'DAN SED MEDYA'YA ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı, Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener’i ziyaret eden Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Muğla Bölge Müdürü Sezgin Sağun, iletişim Başkanlığı’nın çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Sağun ziyaret ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Bizler hakikat yolunda haber yapan her türlü medya oluşumunu destekliyoruz” dedi. 
HAKİKATLERİN YAZILDIĞI MEDYA
Sağun “Bugün buraya gelme amacımız Sed Medya’yı başkanlığımızın çalışmaları hakkında bilgilendirmek. Onlar sağ olsunlar yerelin nabzını yaptıkları işlerle tutuyorlar. Bunu gazeteler ve televizyonla herkesin duymasını sağlıyorlar. Bu çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Gerçek Fethiye Gazetesi, Dost Gazetesi, Fethiye Aktüel Dergisi ve televizyonuyla yaptığı başarılı çalışmaları takdirle izliyoruz. Burada çalışan arkadaşlarıma da çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, tebrik ediyorum. Bizler hakikat yolunda haber yapan her türlü medya oluşumunu destekliyoruz. Hakikat yolunda bütün hakikatlerin yazıldığı medyanın daha çok ayakta kalabileceği dönemler istiyoruz. Artık bundan sonra hakikatten başka bir şey konuşulmayacak. Her şeyi hakikatin ortaya çıkaracağı yarınlar diliyorum. Başkanlığımızın hazırladığı 15 Temmuz kiti vardı, onu da Seda beye takdim ettik. Bizi misafir ettiğiniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.
İSTİŞARE EDİYORUZ
SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı, Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener ise ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada “Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın Muğla Bölge Müdürümüz ziyaretimize geldi. 15 Temmuz darbesiyle ilgili bir kit hazırlanmış. Hem bunu bize getirdiler hem de ziyaretlerini yaptılar. Teşekkür ediyoruz. Bu tür ziyaretler biz basın olarak dikkate aldığımız ziyaretlerdir. Çünkü bir basın ilan kurumu ve bir Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı olarak takip edilmemiz, bizimle ilgilenmeleri her zaman iyidir. Çünkü zaman zaman sıkıntılar yaşayabiliyoruz. Bu anlamda istişare etme fırsatı buluyoruz. Biz de Muğla’ya gittiğimiz zaman kendilerini hep ziyaret ediyoruz. Tekrar geldikleri için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 

SAĞUN'DAN SED MEDYA'YA ZİYARET
SAĞUN'DAN SED MEDYA'YA ZİYARET
SAĞUN'DAN SED MEDYA'YA ZİYARET
SAĞUN'DAN SED MEDYA'YA ZİYARET
SAĞUN'DAN SED MEDYA'YA ZİYARET

Bakmadan Geçme