Sadet Kansız, Türkiye çok kötü yönetiliyor cezayı halkımız çekiyor

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız, vatandaşların zor durumda olduğunu belirterek, ramazan ayının sefalet içinde geçtiğini kaydetti. Türkiye'de tam bir kapanma ve çöküş yaşandığının altını çizen Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız, 'Türk milletinin tarihinde hiç bu kadar zulmü ve çaresizliği yaşadığı bir dönem bulunmadığını vurgulayarak ' Ergenekon – Balyoz operasyonları ile şanlı ordumuz, FETÖ /PYD ile kutlu devletimiz Korona ile de aziz milletimiz darbe almıştır. Bunun tek nedeni ise ülkemizin Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi altında çok kötü yönetiliyor olmasıdır. Geleceğimiz için Gelecek Partisi buluşma ve el ele verme zamanıdır ' dedi.

  • 1183
Sadet Kansız, Türkiye çok kötü yönetiliyor cezayı halkımız çekiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

HALKIMIZ PERİŞAN 
Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız yaptığı yazılı açıklamada,” Mübarek Ramazan ayının korona saldırısı nedeniyle halkımıza bir zulüm ayına dönüştüğünü belirterek, rahmet, bereket ve huzur ayı ramazan, çile ve çaresizlik ayına dönüşmüştür. Zamanında alınmayan tedbirler nedeniyle halkımız bir buçuk yıldır adeta kapalı hapis hayatı yaşıyor. Her geçen gün uygulanan kötü tedbirler ve uygulamalar vatandaşımızı her alanda nefes alamayacak duruma düşürmüştür. Cenab-ı Allah Kuran-ı Kerimi Ramazan ayında Kadir Gecesinde indirmeye başlamıştır. Kuran’da en çok vurgulanan konu ise “ AKLETMEZ MİSİNİZ “ vurgusudur. Bu vurguya göre inançlı olduğunu savunarak iktidar olan bir yönetim akılcı olmayan,  ehliyetsiz ve liyakatsiz bir hükümet profili sergilemektedir. Akılcı ve bilimsel olmayan bir ülke yönetimi halkımızı perişan ederken işçisinden, memuruna, esnafından, emeklisine tüm sosyal kesimler patatese, soğana muhtaç hale getirilmiştir. Aileler akşama ne yiyeceğiz derdine düşürülürken geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımız ve gençlerimiz umutsuz ve karamsar haldedir. Eğitimin kalitesi yerlerde sürünürken geçlerimiz fırsat bulunca öz vatanlarını kaçarcasına terk eder hale gelmiştir “ ifadeleri yer aldı.  

YARINIMIZA UMUTLA BAKIYORUZ
Türkiye‘nin sınırları dışında tam bir kuşatma yaşanırken içeride de tam bir kapanma ve çöküş yaşandığının altını çizen Sadet Kansız, “Türk dış politikası hiç bu kadar kötü yürütülmemişti. Hariciyemizin usta elçileri yerine partili büyükelçilere görev verilmiştir. ABD başkanı Biden adeta 3. Dünya Savaşı’nın Başkomutanı gibi Türkiye’ ye ve Türk milletine yönelik açıklama ve kararlar almaktadır. Buna karşı ülke yönetimi tam bağımsız bir anlayışla soykırım yalanına beklenen tepki ve karşılığı gösterememiştir. Ulusal onur ve şerefimiz büyük darbe almıştır. Türk vatandaşları her türlü ekonomik ve sosyal sıkıntıya, acıya göğüs gerebilir. Ancak söz konusu milli değerlerimiz ve haysiyetimiz olunca dayanamaz.  Yaşadığımız acı ve ıstırap büyüktür. Ülkenin kötü yönetilmesi sonucu çektiğimiz tüm sıkıntılara bir de soykırım iftirası atılınca halkımız “ Yeter artık” noktasına gelmiştir. Sosyal güvenliğimizin yanında milli güvenliğimizde iflas etmiştir.  Barışın ve adaletin ülkesi Türkiye Atatürk’ün çizdiği yoldan tamamıyla uzaklaşmıştır. Türk İstiklali ve Türk Cumhuriyeti büyük bir tehlike ile karşı karşıyadır. Milletimizin acilen yapılacak bir erken genel seçimle bu kötü ülke yönetiminden kurtulması dışında bir umudu kalmamıştır. Yarınlarımıza yine de umutla bakıyoruz. Geleceğimiz için Gelecek Partisi buluşma ve el ele verme zamanıdır” dedi.


 

Bakmadan Geçme