Saatcı, 'Yaptıklarımız, yapacak olduklarımızın teminatıdır'

İYİ Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Bağımsız Emekliler Sendikası (BES-SEN) Fethiye temsilciliğine üye emekli vatandaşlar ile bir araya geldi.

  • 484

Saatcı, 'Yaptıklarımız, yapacak olduklarımızın teminatıdır'

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere az bir zaman kaldı. Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Bağımsız Emekliler Sendikası (BES-SEN) Fethiye temsilciliğine üye emekli vatandaşlar ile bir araya geldi. Programda, BES-SEN THM ve TSM korosu tarafından Türk sanat müziği eserleri seslendirdi.

Emekliler ile sohbet eden Saatcı, “Geçmişte yaptıklarımız, gelecekte yapacak olduklarımızın teminatıdır” diyerek neden aday olduğu ile ilgili açıklamada bulundu.

Saatcı, 'Yaptıklarımız, yapacak olduklarımızın teminatıdır'

Saatcı, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Aday belirlemenin borsasının kurulduğu, siyasi partilerin aldığı paraya göre adaylarını belirlediği bir ortamda bu iş normal şekilde de yapılabilir diyerek yola çıkarak rol model oluşturması düşüncesiyle Fethiye’de bütün siyasi partilerden olan arkadaşlarımızın toplanmasıyla bir grup kurarak yola çıktık. 

Her ne kadar bir çatı altında toplanmış olsak da her partiden arkadaşlarımız ile el ele, kol kola yürüyoruz. Siyasi partilerin bizi ötekileştirdiği bir ortamda farklı siyasi partiden arkadaşlar bir araya gelerek Fethiye halkına hizmet etmeye talip olduk. 

Geçmişte yaptıklarımız, gelecekte yapacak olduklarımızın teminatıdır düşüncesiyle yola çıktık. İlk 15 sene çok sayıda hizmet verdik. Sonrasında ise büyükşehir yasası çıktı. Sonrasında bir bocalama yaşadık. Fethiye’nin çok daha iyi şekilde yönetilmeye ihtiyacı var. Karar sizin…
Belediyeler herhangi bir siyasi partinin arka bahçesi değildir. Belediyeler, toplumun her kesimine hitap eden yerlerdir. Duygu ve düşüncelerim tekrardan belediye başkanlığı yapmanın çok ötesinde…”
 

Bakmadan Geçme