Karaca, 'Gönüllere Yol Yapmaya Devam Ediyoruz'

Seçime bir hafta kala tüm Fethiye Belediye Başkan adayları, çalışmalarına hız verirken özellikle akşam buluşmalarını arttırdılar. Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca da halk buluşmalarına bir yenisini daha ekleyerek Karagedik Sosyal Tesisleri'nde sevgi seliyle karşılandı. Karaca, burada da yoğun ilgiyle karşılaşınca ' rehavete kapılmayalım, Fethiye'de seçim bitmiştir' dedi.

  • 442

 

Karaca, 'Gönüllere Yol Yapmaya Devam Ediyoruz'

Seçime bir hafta kala Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, akşam saatlerinde organize ettiği halk buluşmalarına bir yenisini daha ekledi. CHP eski Milletvekili Ali Cumhur Yaka, Demokrat Parti eski İl Başkanı Erdal Eroğlu, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu ve belediye meclis üyesi adaylarının da katıldığı halk buluşmasında Karaca, Karagedik’te sevgi seliyle karşılandı. Karagedik Sosyal Tesisi’nde gerçekleşen etkinliğe yoğun bir halk topluluğu katıldı.

Karaca, 'Gönüllere Yol Yapmaya Devam Ediyoruz'

Başkan Alim Karaca, sözlerine başlamadan önce muhtar adaylarına söz verdi. Kendilerini tanıtan muhtar adaylarının ardından Karagedik Muhtarı Niyazi Canözü söz alarak Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile uyum içinde çalıştıklarını söyleyip beş yıl içinde Karagedik Mahallesi’nde yapılan hizmetleri anlattı. Ardından Muhtar Canözü, Başkan Karaca’dan kendi mahallesi için yapılması gereken projelerden bahsetti ve şimdiye kadar yapılan hizmetlerden dolayı başkan Karaca’ya teşekkür etti. Ardından, Karagedik Masa Tenisi Klübü, Başkan Karaca’ya şilt sunarak beş yıldır faaliyette olan klüp ile ilgili yaptığı çalışmalar için teşekkür etti.

YAKA “HER MAHALLEDE BİR İZİ, BİR ESERİ VAR”
CHP Muğla eski milletvekili Ali Cumhur Yaka da bir konuşma yaparak “ Ben 2002 yılında sizlerin oylarıyla milletvekili olmuş bir kardeşinizim. Beş sene milletvekilliğimizden sonra Fethiye’ye yerleştim. Partimi hiç bırakmadım. Alim başkanımızla Fethiye’nin 41 mahallesini geziyoruz. Başkanımızın her gittiğimiz mahallede bir izi, bir eseri var. Her yerde de tıpkı sizin gibi halk coşkuyla karşılıyor” ifadelerini kullanıp Başkan Karaca’ya oy istedi.

Karaca, 'Gönüllere Yol Yapmaya Devam Ediyoruz'

KARACA “BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİYLE YOL ALMAK ZORUNDAYIM”
Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca ise Fethiye eski belediye başkanlarından merhum Şakir Kandönmez’in nezdinde eşine teşekkür ederek konuşmasına başladı. Karaca “ CHP’nin belediye başkan adayı asla ayıran ayrıştıran olmayacak. Her zaman diğer adaylara başarılar dileyecek. Bir haftalık zamanımız kaldı. Bu sürede de hiçbir adayımıza asla incitici sözümüz olmayacak. Bozyer’den Yanıklar Mahallemize kadar bütüncül projelerimizi büyükşehir belediyemizle yapacağız. 2014 yılında çıkan büyükşehir yasasına göre Fethiye Belediyesi’in yetkisinin yüzde 80’i büyükşehire bağlandı. Ben buradaki bütün problemleri çözebilmek için büyükşehir belediyesiyle yol almak zorundayım” diyerek, CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras’a da oy istedi.

Karaca, 'Gönüllere Yol Yapmaya Devam Ediyoruz'

KARACA “BU YÖRÜK ÇOCUĞUNA SAHİP ÇIKIN” 
Başkan Karaca “ bugüne kadar yargıda bir tek dosyası olmayan belediye başkanıyım. Bu Yörük çocuğuna sahip çıkın” diyerek beş yıl sürede yapılan hizmetleri anlatıp yapılacak olan projelerden bahsetti. Karaca konuşmasına “ biz gönüllere yol yapmaya devam ediyoruz. Rehavete kapılmayalım ama seçim bitmiştir Fethiye’de” diyerek son verdi.

Bakmadan Geçme