Saadet Partisi Fethiye Kadın Kollarından, SED Medya'ya ziyaret

Saadet Partisi Fethiye İlçe Kadın Kolları Başkanı Sümeyye Kılınç SED Medya Genel Müdürü Sıdıka Kölemen'e ziyarette bulundu. Gerçekleştirdikleri ziyarette başlattıkları kampanya hakkında bilgilerde aktaran Başkan Kılınç destek beklediklerini dile getirdi.

  • 927
Saadet Partisi Fethiye Kadın Kollarından, SED Medya'ya ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette 81 ilde Saadet partisi Kadın Kollarının başlattığı ‘Bir Damla Tasarruf’ kampanyası hakkında SED Medya’ya da bilgiler aktardılar. Suyun önemine dikkat çeken Saadet Partisi Fethiye İlçe Kadın Kolları Başkanı Sümeyye Kılınç, “güzel ve verimli bir ziyaret oldu. Biz Saadet Partisi Kadın Kolları olarak 81 İlde ‘Bir Damla Tasarruf’ kampanyası başlattık. Tasarrufun önemini vurgulamaya çalışıyoruz. Fethiye’de bu kampanyayı yürütmekteyiz. Verimli bir kampanya oldu. Güzel geri dönüşler alıyoruz. Yaptığımız ziyarette de kampanyamıza desteklerini istedik. SED Medya’ya çalışmalarında başarılar diler ve bizleri ağırladıkları içinde teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Fethiye İlçe Kadın Kollarının gerçekleştirdiği ziyarette destek olduklarını dile getiren SED Medya Genel Müdürü Sıdıka Kölemen, “ Saadet partisi Kadın Kolları Başkanı Sümeyye Hanım ve arkadaşları bugün bizi ziyarete geldiler. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Saadet Partisi olarak kadın kollarının hazırlamış olduğu ‘Bir Damla Tasarruf’ kampanyasıyla ilgili bilgilendirmelerde bulundular. Bizde her zaman olduğu gibi kamuoyunu bilgilendirme açısından yaptığımız basın görevini yerine getiriyoruz ve kendilerine desteklerimizi bildiriyoruz. Çok güzel bir kampanya ‘Bir Damla Tasarruf’ günümüzün gerçeklerinden ve olması gerekenlerinden bir tanesi genç bayanlara çalışmalarında başarılar diliyorum. Bizleri ziyaret ettikleri içinde teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 
 

Saadet Partisi Fethiye Kadın Kollarından, SED Medya'ya ziyaret
Saadet Partisi Fethiye Kadın Kollarından, SED Medya'ya ziyaret

Bakmadan Geçme