POLİSLERDEN HUZUREVİ SAKİNLERİNE MÜZİK ZİYAFETİ

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri Ramazan ayı dolayısıyla huzurevini ziyaret etti.

  • 1479
POLİSLERDEN HUZUREVİ SAKİNLERİNE MÜZİK ZİYAFETİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Huzurevine düzenlenen ziyaretteFethiye İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Serpil Çalışkan, Toplum Destekli Polislik Amirliği polis memurları Nazan Ünal ve Erdem Kullukçu, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Raşit Kırılmaz, Fethiye Huzurevi Müdürü Adem Güngör ve huzurevi sakinleriyle iftar programı düzenlendi. İftar yemeğinin ardından Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Raşit Kırılmaz Ve meslektaşları Türk Sanat Müziği eserleri seslendirerek keyifli bir akşam yaşattılar.

Fethiye Huzurevi Müdürü Adem Güngör gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Huzurevi sakinleri de birlikte keyifli bir akşam geçirmenin mutluluğunu dile getirerek tekrar birlikte olmayı arzuladıklarını söylediler.

Fethiye İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Serpil Çalışkan, “Toplum Destekli Polis Amirliği ekipleri böyle bir gün organize ederek huzurevinde bizler birleştirdi. Onlara ve davetimizi kabul eden huzurevi müdürümüze teşekkür ediyorum” dedi.
 

Bakmadan Geçme