TÜRK KIZILAYI FETHİYE ŞUBESİ MÜSİAD İLE İFTAR PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRDİ

Türk Kızılayı Fethiye Şubesi MÜSİAD Fethiye Şubesi ile Ay Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği iftar çadırında Fethiye halkı için iftar yemeği gerçekleştirdi

  • 762
TÜRK KIZILAYI FETHİYE ŞUBESİ MÜSİAD İLE İFTAR PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İftar yemeğine MÜSİAD Fethiye Şube Başkanı Kemal Tufan, Türk Kızılayı Fethiye Şube Başkanı Burhanettin Tuna ile dernek üyeleri, FTSO Başkanı Osman Çıralı ve yönetim kurulu üyeleri katıldılar. Ay Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği iftar çadırındaki iftar programında bin 300'e yakın vatandaş, akşam ezanının okunması ile birlikte oruçlarını açarken, iftar yemeğinin ardından dualar da gerçekleştirildi. MÜSİAD Fethiye Şubesi Başkanı Kemal Tufan ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı iftar yemeğinde Tufan; tüm vatandaşların yaklaşan Ramazan Bayramını kutladı. Türk Kızılayı Fethiye Şube Başkanı Burhanettin Tuna da ''Ramazan ayı vesilesiyle MÜSİAD Fethiye şubemiz ile birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönelik olarak Ay Işığı iftar çadırında bir arada iftar gerçekleştirmekten mutlu olduk'' ifadelerini kullandı.
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE İFTAR YEMEĞİ
Öte yandan Türk Kızılayı Fethiye şubesi tarafından Fethiye İşletme Fakültesinde 2. öğrenim gören öğrencilere yönelik olarak da iftar yemeği düzenledi. İşletme fakültesindeki iftar yemeğine 200'e yakın öğrenci ve öğretim görevlisi katıldı. İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Gavcar, öğrenci ve öğretim görevlilerine kendi elleriyle kazanlardan yemek dağıttı. Türk Kızılayı yeleği giyen Erdoğan Gavcar, Türk Kızılayı Fethiye Şube Başkanı Burhanettin Tuna'ya öğrencilere yönelik yapılan bu etkinlik için teşekkür etti. Türk Kızılayı Fethiye Şube Başkanı Burhanettin Tuna da ''İşletme fakültesinde 2. öğrenim gören öğrencilere yönelik günlük 130 ile 200 kişiye iftar yemeği verildi. Bu etkinliğimize katılıp destek veren Prof. Dr. Erdoğan Gavcar'a teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

 

Bakmadan Geçme