Pazartesi gününden itibaren yeni binasında hizmet verecek

Seydikemer Belediyesi tüm birimleri ile yeni hizmet binasında, 14 Aralık Pazartesi gününden itibariyle vatandaşlara hizmet vermeye başlayacağı bildirildi. Yapımı tamamlanan Hükümet Konağı ise geçtiğimiz günlerde hizmete başlamıştı.

  • 1249
Pazartesi gününden itibaren yeni binasında hizmet verecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer halkına verilen hizmetlerin yönetimi ve koordinasyonuna ev sahipliği yapan eski Seydikemer Belediye binasındaki dönem sona erdi. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün büyük çabaları sonucu Seydikemer Hizmet Binası ve Hükümet Konağı tamamlandı. Seydikemer Hükümet Konağı geçtiğimiz günlerde Seydikemerlilere hizmet vermeye başlarken; Seydikemer Belediyesi yeni hizmet binasına taşınma işlemleri gerçekleşti. Modern mimari yapısı ile dikkat çeken Seydikemer Belediyesi, 14 Aralık Pazartesi gününden itibaren tüm birimleriyle vatandaşlara hizmet verecek. 

Seydikemerlilere yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dileyen Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, “18 Mart 2019 yılında başladığımız Hükümet Konağı ve Belediye Hizmet Binası inşaatı tamamlandı. Şu anda Yeni Belediye Hizmet binamıza tüm birimlerimizle yerleşmeye başladık. Daha önce Kaymakamlık Binasında bağlı müdürlükler yerleşti. Ayın 14’ünden itibaren Seydikemer Belediyesi olarak vatandaşlarımıza daha iyi, daha güzel, daha kaliteli hizmet vermek için görevimizi burada devam ettireceğiz. Burada yapılacak olan tüm hizmetlerin tüm Seydikemerlilere ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum” dedi.

FATİH DERELİ 
 

Bakmadan Geçme