Özyurt'a Fethiye'den de Destek

Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı için Ege Bölgesini temsilen sevilen turizmcilerinden Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Başkanı Halil Özyurt'a Fethiye'den de destek geldi. Fethiye ve çevresindeki turizmciler ile ege bölgesinde ki turizmcilerden toplanan destek imzaları Fethiye Otelciler Birliği başkanı Bülent Uysal tarafından Özyurt'a sunuldu. Fethiye'ye gelen BODER Başkanı Halil Özyurt Fethiye Otelciler Birliği yönetim kurulu ile toplantıya katıldı. Özyurt daha sonra FTSO Başkanı Osman Çıralı ve DTO Başkanı Şaban Arıkan'ı ziyaret ederek destek istedi. Ziyarette konuşan Halil Özyurt 'Bende Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı için Ege bölgesinin adayı olarak çıktım. Ve inşallah kazanırız. Türkiye'ye hayırlı olmasını diliyorum' ifadelerini kullandı.

  • 1007
Özyurt'a Fethiye'den de Destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın Yönetim Kurulu Üyeliği için yarış başladı ve adaylık yarışına Ege Bölgesini temsilen sevilen turizmcilerinden Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Başkanı Halil Özyurt’ta katılırken Özyurt Fethiye’ye gelerek FETOB, FTSO ile DTO’ sına ziyaretlerde bulundu. Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın Yönetim Kurulu seçimleri için adaylık başvuru süreci başlarken Ajansın, konaklama sektöründen 9 yönetim kurulu üyesi, 29 Aralık’ta başlayacak, Türkiye’nin 7 ayrı bölgesinde yapılacak seçimlerle belirlenecek.Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajans’ında (TTGA) Afyonkarahisar, Denizli, İzmir, Aydın, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak illerini kapsayan Ege bölgesi, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nda bir sandalye ile temsil edilecek. Toplam 192 bin 893 yatak bulunan bölgeden aday olabilmek için, en az 19 bin 300 yatağı temsil eden (yüzde 10) Bakanlık belgeli tesisten imza almak gerekiyor. Ege bölgesinden aday olan BODER Başkanı Halil Özyurt’a Fethiye Otelciler Birliği’nin tam destek olduğu ifade edildi. Fethiye’ye gelen Halil Özyurt FETOB Başkanı Bülent Uysal ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek destek istedi. Başkan Bülent Uysal FETOB olarak bölgeden topladıkları imzaları Halil Özyurt’a sundu. 
Halil Özyurt, ‘Sizlerin katkıları ve destekleri ile Ege Bölgesini Türkiye Tanıtım ve Geliştirme Ajansı'nda en iyi şekilde temsil edeceğim. Destekleriniz için şimdiden hepinize teşekkür ederim. Umarım herkes için hayırlısı olur’ ifadelerini kullandı. 
SEÇİM 29 ARALIK'TA İZMİR'DE YAPILACAK
Halil Özyurt TTGA adaylığı hakkında ‘29 Aralık’ta İzmir’de seçim yapılacak. Ege Bölgesi’nden bir kişi Denetim Kurulu’na girecek. 7 bölgede seçim oluyor. 7 bölgeden 9 kişi seçiliyor. Bunlardan Akdeniz ve Marmara bölgelerinden 2 kişi seçiliyor. Diğerlerinden 2 kişi yönetim kuruluna seçiliyor. Yani 15 kişilik yönetim kurulundan 9 tane otelci giriyor. Bir kişi TÜRSAB’tan, Türk Hava Yolları Genel Müdürü veya Yönetim Kurulu Başkanı, diğerleri de Bakan ve Bakan Yardımcısı, Tanıtma Genel Müdürü. 15 kişilik bir yönetim kurulu oluşuyor. Seçilen otelcilerden Ege ve Akdeniz’den seçilen 3 kişi, direk icra kuruluna giriyor. Yani Ege’den seçilecek olan arkadaş, ben veya başkası direk icra kuruluna giriyor. Ben de Ege’den adayım. Geçen hafta Türkiye Otelciler Federasyonu(TÜROFED) Yönetim Kurulu Toplantısı yaptık. Diğer bölgelerin yönetim kurullarındaki arkadaşlarım, yani Kuşadası, Marmaris, Fethiye, Denizli, İzmir ve Afyon’daki başkanlar adaylığımı destekliyorlar. Yani TÜROFED Yönetim Kurulu olarak adaylığım destekleniyor. Onların desteği ile bu yola çıktım. Kültür Turizm Bakanlığı’ndan buraya her sene bütçede katkıda bulunacak. Ve bu tanıtım ve geliştirme ajansının 2022’de, 220 bin Euro ‘lük bütçesi olacak. Ve kanunda bu şimdi dernek ve oda gibi değil. Ödemelerde artık cirodan. Şimdiden cirolar toplanmaya başlıyor. İnşallah ülke için hayırlı bir kurum olur. Ege Bölgesi’nin tanıtımı ve geliştirilmesi için en iyi şekilde görev yapacağım’ şeklinde konuştu. 
Fethiye Otelciler Birliği Başkanı Bülent Uysal’da ‘Kanun gereği kurulan bir ajans. Ege bölgesinden de 1 tane temsilci alınacak. Tabi bu üyede konaklama sektöründen olacak. Ege bölgesi Türkiye’de Antalya’dan sonra en fazla 2’inci yatak kapasitesi bulunan bölgesi. Ege bölgesinde yaklaşık200 bin yatak kapasitemiz var. Bunun 107 bini Muğla’da bulunuyor. O yüzden bizim de güvendiğimiz tanıdığımız Halil beyi çok ciddi paraların toplanacağı bu ajansa seçilmesi için çaba göstereceğiz. O yüzden bizde yıllardır sevdiğimiz, saydığımız yıllarca Türkiye Otelciler Federasyonunda görev yapan Bodrum’u temsil eden bölgemizin insanı, Halil abi ile ortak karar alıp desteklemeye karar verdik. Fethiye Otelciler Birliği olarak elimizden geldiğince yardımcı olacağız. Buradan sonra Fethiye Denizciler odası ve Fethiye Ticaret Odasını ziyaret edeceğiz. Onların da desteğini alıp inşallah Halil abiyi Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansında yönetim kurulu üyeliğine sokacağız’ diye konuştu. 
 

Özyurt'a Fethiye'den de Destek
Özyurt'a Fethiye'den de Destek
Özyurt'a Fethiye'den de Destek
Özyurt'a Fethiye'den de Destek
Özyurt'a Fethiye'den de Destek
Özyurt'a Fethiye'den de Destek
Özyurt'a Fethiye'den de Destek
Özyurt'a Fethiye'den de Destek
Özyurt'a Fethiye'den de Destek

Bakmadan Geçme