Trabzonspor Tırı Fethiye'de Satış Yaptı

Trabzonspor tırı Muğla'dan sonra Fethiye'ye geldi. Fethiye Uğur Mumcu parkı girişinde 2 gün boyunca yöredeki Trabzonsporlu taraftarlar ile futbol severlere satış yapan tır Fethiye'den Bodrum'a geçecek. 

  • 1240
Trabzonspor Tırı Fethiye'de Satış Yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Trabzonspor tırına yöredeki vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Tırda formadan saate ve değişik hediyelik eşyalar satılırken Trabzonsporlu taraftarlar tırın Fethiye’de 2 gün boyunca hizmet vermesinden memnun oldular. 80 TL’den başlayan formadan, bebek ve genç ürünlerine kadar pek çok eşofman takımı ve hediyelik ürünler yoğun ilgi gördü. Tır satış sorumlusu İlhan Gür Muğla’dan Fethiye’ye geldiklerini belirterek 2 gündür taraftarlarımızla Fethiye’de buluştuk dedi. Gür ‘Trabzonspor ürünlerimiz 80 TL’den başlayıp yukarıya doğru tırmanıyor. Formalarımız, bebek ürünleri, gençler için, futbolcuların antrenman ürünleri, eşofman takımları ürünlerimiz mevcut. Arayabileceğiniz her şey burada var.  Bir haftadır Muğla’dayız ve güzel talep oldu. Fethiye’de de 2 gün kalacağız. Daha sonra Bodrum’a geçeceğiz’ diye konuştu. 
Trabzonsporlu Ekrem Sevinç, tırın Fethiye’de olmasından memnunluk duyduklarını belirtip ‘Gümüşhaneliyim Trabzonspor’u tutuyorum. Tek istediğimiz bu sene şampiyonluğu görmek. Bu yıl ki Trabzonspor’u beğeniyorum. Trabzonspor’un şampiyonluğunu istiyorum’ diye konuştu. 

Trabzonspor Tırı Fethiye'de Satış Yaptı
Trabzonspor Tırı Fethiye'de Satış Yaptı

Bakmadan Geçme