ÖZTÜRK ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk beraberinde yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Gülhanım Boz ve Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil ile birlikte Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar'a iade-i ziyarette bulundu.

  • 902
ÖZTÜRK ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; ziyarette konuşan Fethiye AK Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk, “Oda başkanımız bizi affetsin, kongreler ve pandemi nedeni ile biraz gecikmeli bir ziyaret oldu. İnşallah bundan sonra daha çok görüşeceğiz. Başkanımızı hem dinleyelim hem de iade-i ziyarette bulunmak istedik” dedi.  

Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar ziyarete teşekkür ederek, “AK Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk başkanlığında yapılan bu ziyaretten dolayı çok memnun olduk. Kendileri ilçemizde beraber çalışmaktan keyif aldığımız bir ekip. Turgay Başkanımız ile sürekli farklı konular hakkında istişare ve çözümler üretiyoruz. Bizim mesleğimiz gereği her kurum ve birim ile işlerimiz oluyor. Birçok bakanlığımıza müracaatlarımız da oluyor, Turgay Başkanımız bize bu konularda defalarca öncülük etti. Hükümet kanadında da gördüğümüz aksaklık ve sorunlar hakkında da bizim sesimiz oluyor. STK ve siyasi parti örgütü olarak iyi bir ilişkimiz var bu böyle devam edecek” diye konuştu. 


 

Bakmadan Geçme