Öztürk, Fethiye'ye yeni yatırımlar olacak

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, aylık basın toplantısında Fethiye ve Türkiye gündemiyle ilgili açıklamalarda da bulundu. Öztürk, Fethiye Körfezi'nin temizlenmesiyle ilgili bir soruya 'vaad ediliyorsa sonuçlandırılmalı. Aradan iki yıl geçti, 125 milyona yapacaklardı, bekliyoruz' dedi.

  • 1322
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Öztürk, Fethiye'ye yeni yatırımlar olacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, parti ilçe yeni binasında yönetim kurulu üyeleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını da cevaplandırdı. Fethiye, Türkiye ve dünya gündemi ile ilgili gelen soruları yanıtlayan AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Fethiye Körfezi'nin temizlenmesi konusunda "Göreve geliyorken vaat ediliyorsa sonuçlandırılması gerekir. 2 yıl oldu belediyenin göreve geleli ve biz de meclisteyiz. İnsanlara seçim vaadini üstelik de karşı taraftaki rakibinizi karalayarak veriyorsanız yani ben bunu 250 milyona değil 125 milyona yaparım diyorsanız, biz de bir an önce yapılsın diye bakıyoruz. Eğer yapamazlarsa muhakkak Türkiye Cumhuriyeti devleti güçlü, bu konuda gereğini yapacaktır" dedi. 
GENÇLİK MERKEZİ AKTİF HALE GELECEK
Fethiye'de yıllardır atıl durumda bulunan Gençlik Merkezinin durumu ile ilgili soruya ise Öztürk "okul konusunu çözdük. Peş peşe gitmek istiyoruz. Aslında başka yatırımlarla ilgili de çalışmalarımız var. Bu yatırımlarımızı olgunlaşınca sizlerle paylaşacağız. 3 yıldır yeni okulun taşınması için bekleyen bir binamız vardı, inşallah yakın zamanda hazır olacak. Son rötuşlar yapılıyor. Aynı şey Gençlik Merkezi için de geçerli. Orada da küçük bir düzeltme gerekiyor. Müteahhitle sorunlar yaşanmış orada, müteahhit tam teslim edemedi. Gençlik Spor İl Müdürümüz Ömer beyle daha önce bu konuyu görüştük. Orayı aktif hale getirmek için şu anda çalışma yapıyoruz" diye konuştu. 
FETHİYE'YE BÜYÜK KATKIMIZ OLACAK
Antik tiyatronun hukuki sürecinin devam ettiğini ifade eden Öztürk "Tahmin ediyorum orada da işin sonuna çok yakınız. Geçtiğimiz yaz çözüm noktasında çok yakın bir aşamaya gelinmişti. Hem sayın bakanımız da bu konuda özellikle ilgileniyor. Yetkililerimiz buraya geldiği zaman yaptığımız programlarda vekillerimiz Yavuz bey ve Yelda hanımla birlikte muhtarlarla yaptığımız toplantılarda bizzat bakan ve bakan yardımcılarını aradılar. Sona yaklaştığımızı ve Fethiye'ye büyük bir katkımızın olacağını düşünüyorum" dedi. 
BUNLARI DÜŞÜNMEK BİLE VATANA İHANETTİR
Hem ülkemizde son zamanlarda yapılan darbe çığırtkanlığı hem de Amerika'daki Trump yanlılarının kaos yaratması konusunda da görüşlerini paylaşan Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk " darbe heveslileri her zaman vardır. Geçmişte görev yapan üst düzey bir generalin, Genel Kurmay Başkanı'nın da bunu söylemesi çok acı gerçekten. Biliyorsunuz hain Fetö 15 Temmuz'da denedi ve başarılı olamadı. Ben bu dönemin bitmesi gerektiğini düşünüyorum. Bunları düşünmek bile bence vatana ihanettir. Amerika'daki konuya gelince; Amerika'da son 5-10 yıldır gidişatında seçimler hep sıkıntılı. Yani hep sayımlar, tekrar sayımlar, yenilgiyi kabul etmeme gibi durumlar var. Oradaki karışıklık tabi ki zaman zaman dünyaya da sirayet ediyor. Bizim çok özendiğimiz ya da bazısının özendiği gelişmiş ülkelerdeki yaşanan sıkıntıyı ibretle izliyoruz" şeklinde konuştu.


 

Bakmadan Geçme