Öztürk, 'Bu yıl da kalabalıklardan uzak duralım'

AK Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk, 2022 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa kazasız, belasız, afetsiz ve hayırlarla dolu bir yıl olması temennisinde bulunurken, 'Covid-19 salgını nedeniyle bu yıl da toplu eğlencelerden ve kalabalıklardan uzak duralım' dedi.

  • 551
Öztürk, 'Bu yıl da kalabalıklardan uzak duralım'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk yayınladığı mesajıyla; “Tüm Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını sebebiyle 2019 yılından bu yana hepimiz evlerimize kapanmış durumdayız. Bulaş oranını azaltmak ve hayati riski en aza indirgemek için bu süreçte hepimize kendi güvenli alanlarımızda kalmak gibi önemli görevler düşüyor. Tüm çabasıyla fedakarca çalışan sağlık personellerinin emeğine de saygı duyarak  bu yıl da toplu eğlencelerden ve kalabalık ortamlardan uzak durmalıyız” dedi. 
Öztürk, “Ümit ediyorum ki, 2022 umutlarımızın daha çok tazelendiği, çalışma azmimizin artarak yükseldiği, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde ülkemizin çok daha güzel günlere ulaştığı bir yıl olacaktır. Amacımız, bu güzel vatan toprakları üzerinde, şanlı bayrağın altında, tam bir demokrasi içinde el ele, omuz omuza ve kardeşçe bir hayatı her zaman teneffüs edebilmektir” diye konuştu. 
Turgay Öztürk, “Pandeminin etkisiyle yaşanan ekonomik sıkıntıları da geride bırakarak, bugünü ve yarınlara umutla bakmayı diliyor, 2022 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa kazasız, belasız, afetsiz ve hayırlarla dolu olması temennisiyle yeni yılınızı kutluyorum” diyerek sözlerini noktaladı.  
 

Bakmadan Geçme