Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Yeni Başkanı Songül Arslan Ayten

Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurul'da başkanlığa Songül Arslan Ayten getirildi. Ayten, 'Böyle başarılı bir kulübün başkanı olarak bende çıtayı biraz daha yukarı çıkarmaya çalışacağım. Fethiye'mizin ismini başarılarla, gençlik ve spor faaliyetleri ile ve organizasyonlarla duyurmaya çalışacağız' dedi.

  • 2994
Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Yeni Başkanı Songül Arslan Ayten
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Genel Kurulu gerçekleştirildi. Yeniçeri Otel’de yapılan genel kurula tek liste ile gidildi. Genel Kurul’da Songül Arslan Ayten bayrağı Hamit Milaslıoğlu’ndan devraldı. Songül Arslan Ayten, “Geçmiş dönem seçilmiş kulüp başkanlarımıza, yönetime  ve üyelerimize teşekkür ederim. 5 asil yönetim, 5 yedek yönetim, 3 denetleme kurulu ve 3 yedek denetleme kurulu olarak yeni yönetime seçildik. Bu kulüp Fethiye ‘de çok güzel faaliyetler, organizasyonlar yaptı ve  basketbolda, boksta, muaythai de, jimnastikte, satrançta, voleybolda çok güzel başarılara imza attı. Böyle başarılı bir kulübün başkanı olarak bende çıtayı biraz daha yukarı çıkarmaya çalışacağım. Fethiye’mizin ismini başarılarla, gençlik ve spor faaliyetleri ile ve organizasyonlarla duyurmaya çalışacağız. Başarılı olacağız “ diye konuştu. 
Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü başkanı Songül Arslan Ayten genel kurul sonrası tebriklerini kabul ederek, tüm üyelere teşekkür etti. 
Songül Arslan Ayten’in başkanlığa getirildiği seçimde yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Av. Aydın Tilkici (Başkan Yard.), Mesut Bölük (Sekreter), Av. Osman Alper Olgun (Sayman), Serkan Döğen (Genel kaptan) 

Bakmadan Geçme