ÖZTÜRK, 'AMACIMIZ FETHİYE'YE EN İYİYİ KAZANDIRMAK'

AK Parti Fethiye 7. Olağan Kongresi'nde mevcut Başkan ve genel merkez adayı Turgay Öztürk, 227 oy alarak ilçe başkanlığına seçildi. 400 delegesi bulunan AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı'nın genel kurulunda 315 delege oy kullanırken Öztürk 227 oy ile AK Parti İlçe Başkanlığına seçildi. Kongrede liste çıkaran Harun Balcı ise 72 oy aldı. 16 oy da geçersiz sayıldı. Kongrede oy verme ve sayım işlemleri gece saat 23.30'da tamamlanabildi. Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk yaptığı teşekkür konuşmasında, 'Amacımız Fethiye'ye en iyiyi kazandırmak' ifadelerini kullandı.

  • 1992
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
ÖZTÜRK, 'AMACIMIZ FETHİYE'YE EN İYİYİ KAZANDIRMAK'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Fethiye 7. Olağan Kongresi, pandemiye rağmen yine de coşkulu geçti. Merkez Atatürk İlkokulu bahçesinde yapılan olağan genel kurula AK Parti İzmir Milletvekili ve Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi İl Koordinatörü Mahmut Atilla Kaya, AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir, Yelda Erol Gökcan, Muğla eski Milletvekillerinden Hasan Özyer, Muğla İl Başkanı Kadem Mete, MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura, CHP’li Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, sivil toplum kuruluşları başkan ve üyeleri, muhtarlar ile delegeler ve partililer katıldı. Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşımızın söylenmesinin ardından divan başkanlığını AK Parti İzmir Milletvekili ve Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi İl Koordinatörü Mahmut Atilla Kaya yaptı. 

Olağan genel kurulda sırasıyla AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Muğla eski Milletvekillerinden Hasan Özyer, Muğla İl Başkanı Kadem Mete, AK Parti Muğla Milletvekilleri Yelda Erol Gökcan ve Mehmet Yavuz Demir ile AK Parti İzmir Milletvekili ve Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi İl Koordinatörü Mahmut Atilla Kaya birer konuşma yaparak; kongrenin hayırlı olmasını dilediler. 

Kongrede genel merkez adayı Turgay Öztürk’ün listesine karşı Harun Balcı liste çıkardı. Balcı’nın listesi okunurken, pek çok isim bilgileri dışında yazıldığını belirtip; destek vermeyeceklerini belirttiler. Ardından oy verme işlemine geçildi. Fethiye İlçe Seçim Kurulu nezaretinde yapılan seçimde beyaz liste ile seçime katılan Turgay Öztürk 227 oy aldı. Harun Balcı 72 oy alırken, 16 oy da geçersiz çıktı. Başkan Turgay Öztürk’ün listesindeki yeni yönetim kurulu üyeleri şöyle; 
Abdullah Güldür, Adem Camuz, Adnan Özal, Aslı Akgül, Behzat Özkaraca, Bülent Taşan, Cüneyt Yalçın, Feride Aydın, Hilal Günay, Hüdaverdi Sarper Konakçı, İbrahim Demirtaş, İrem Değirmenci, İsmail Çetin Büyüksolak, Kerim Arslan, Mehmet Cura, Mehtap Sarıoğlu, Mevlüt Ülker, Murat Çağlar Ayıkol, Murat Koyuncu, Mustafa Akın Günday, Mustafa Dişdiş, Mustafa Uçar, Özge Bayburtlu, Ramazan Kocaköse, Salih Dündar, Süleyman Güldür, Süleyman Koca, Yıldıray Göksu ve Zafer Aykaç…     

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk yaptığı teşekkür konuşmasında, “Fethiye’de bugün demokrasi şöleni yaşadık. Uzak mesafelerden oy kullanmak için geldiniz. Aile içinde küçük bir yarış oldu. Bizler açısından bir sıkıntı yok. Harun kardeşimizi de kucaklıyoruz. Gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Çok zor bir görev üstlendik. Şimdi sorumluluğumuz bir kat daha arttı. 5 ay önce göreve atandım. Benimle bu zamana kadar yol yürüyen yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yeni yönetimimizde görev alan arkadaşlarımıza hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. İnşallah sorumluluğumuzun gereğini yerine getiririz ve 3 yıllık dönemde yoğun bir gayret içinde olacağız. Milletvekili sayımızı arttırmak, Reisimize en büyük desteği vermek ve Fethiye’yi AK Belediyecilikle tanıştırmak için çaba harcayacağız. Sizlerden en büyük ricam, bugüne kadar olduğu gibi birlik ve beraberliğimizi devam ettirelim. Partimizin tüm çalışmalarında desteğimizi sürdürelim. Ben sizlerin emrindeyim. Amacımız ilçemize en iyiyi kazandırmak. Destek olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

ÖZTÜRK, 'AMACIMIZ FETHİYE'YE EN İYİYİ KAZANDIRMAK'
ÖZTÜRK, 'AMACIMIZ FETHİYE'YE EN İYİYİ KAZANDIRMAK'
ÖZTÜRK, 'AMACIMIZ FETHİYE'YE EN İYİYİ KAZANDIRMAK'
ÖZTÜRK, 'AMACIMIZ FETHİYE'YE EN İYİYİ KAZANDIRMAK'
ÖZTÜRK, 'AMACIMIZ FETHİYE'YE EN İYİYİ KAZANDIRMAK'
ÖZTÜRK, 'AMACIMIZ FETHİYE'YE EN İYİYİ KAZANDIRMAK'
ÖZTÜRK, 'AMACIMIZ FETHİYE'YE EN İYİYİ KAZANDIRMAK'

Bakmadan Geçme