EGE OKULLARI FETHİYE KAMPÜSÜ 2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA 'MERHABA' DEDİ

Ege Okulları Fethiye Kampüsü 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılına tüm sağlık önlemlerini alarak okulları bahçesinde düzenledikleri tören ile başladı.

  • 1280
EGE OKULLARI FETHİYE KAMPÜSÜ 2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA 'MERHABA' DEDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özel Ege Okulları Fethiye Kampüsü 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılına yüz yüze eğitime gelen öğrencileriyle okul bahçesinde, online eğitime katılan öğrencileriyle internet ortamında İstiklal Marşımızı söyleyerek başladı.
Andımız ile devam eden tören Ege Okulları Okul Müdürü Handan Şahintaş’ın konuşmasıyla son buldu. Şahintaş; “2020-2021 Eğitim Öğretim yılının hepinize önce sağlık sonra başarı getirmesini dileyerek başlıyoruz. Çağdaş Eğitim standartlarının, iyi eğitim görmüş bireylerin ve bilginin giderek daha büyük bir güç haline geldiği günümüzde, eğitimin bütün unsurları olarak bizlere büyük görev düşmektedir. Bilim ve teknoloji alanındaki gelişmeleri, yenilikleri izlemek ve ülkemizin gelişmesine katkı sunmak hatta belirleyici olmak eğitim kurumlarının görevidir. Günümüzde bilgiye erişim kaynakları oldukça geniştir. Bu kaynaklara en kolay şekilde erişimi sağlamak için rehber edicilik görevimizin bilincindeyiz. Okulumuzun idarecisinden hizmetlisine kadar tüm çalışanları, eğitim öğretim sürecinin aksamayan bir dişlisi olmaya gönüllüdür. Öğrencilerimizin kişisel gelişimlerini, akademik ve sosyal becerilerini iyi analiz yaparak, onların geleceklerine yön verecek en uygun mesleğin seçimine bir alt zemin oluşturmak görevimizdir. Ülkemizi emanet edeceğimiz sizlerin daha iyi donanıma sahip olması için ben ve arkadaşlarım elimizden ne gelirse fazlasını yapacağız.Sizleri sevgiyle selamlıyor, 2020-2021 Öğretim yılının okulumuz ve öğrencilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme