Özel Fethiye'de Mezuniyet Sevinci

Özel Fethiye Eğitim Kurumları'nın 2020–2021 Ders yılı 22. Dönem Mezuniyet Töreni ve Geleneksel Keşkek Günü okul kurucuları, öğretmenleri, öğrencileri, velileri ve okul çalışanlarının katılımı ile 28 Haziran 2021 Pazartesi günü resmi bir tören ile gerçekleşti.

  • 1524
Özel Fethiye'de Mezuniyet Sevinci
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkçe Öğretmeni Fatma Arslan ve İngilizce Öğretmeni Bilge Özdemir’in sunumlarıyla başlayan programa Okul Müdürü  Ayser Yılmaz’ın konuşması ile devam edildi. Veliler adına, Yeşim Tunçoğlu’nun yaptığı konuşmanın ardından öğrenciler adına konuşmayı 8. sınıf öğrencisi Eylül Özdağlar yaptı. 
Mezun olan öğrencilerin öğretmenleri tarafından ailelerine teslim edildiği seremoni herkese duygusal anlar yaşattı. Pandemi süreci nedeniyle sosyal maske ve sosyal mesafe kurallarına göre gerçekleşen törende Mezuniyet Kütüğüne mezuniyet plakası tüm öğrenciler adı Müdür yardımcıları tarafından çakıldı. Tüm öğrenciler yerlerini aldıktan sonra da bayrak flama devir tesliminde 8. sınıf öğrencileri Orhan Sağlıcan ve Berfin Azra Gürsoy ile 7. sınıf öğrencileri Fırat Günay ve Fatma Öykü Cengiz’e bayrak ve filamayı teslim etti. Daha sonra öğrenciler coşkulu bir şekilde keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutladılar. Özel Fethiye Eğitim Kurumları ailesi bir mutlu ana daha imzasını attı. 
Programın sonunda Okul Müdürü Ayser Yılmaz yaptığı konuşmada öncelikle mezunların yaşamında en değerli anlardan biri olan mezuniyet töreninin coşkusunu hep birlikte yaşamanın mutluluğunu, her yönden destek veren ailelerin değerinin büyük olduğunu ifade ederek, tüm öğretmenlere, ailelere ve törene katılanlara teşekkür etti ve öğrencilerin bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi.

Özel Fethiye'de Mezuniyet Sevinci
Özel Fethiye'de Mezuniyet Sevinci

Bakmadan Geçme