Esnaf Odası Başkanı Soydemir, Başkan Kökten'e 'Hayırlı Olsun' Ziyaretinde Bulundu

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifinin Başkanı Muhammet Kökten'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

  • 1174
Esnaf Odası Başkanı Soydemir, Başkan Kökten'e 'Hayırlı Olsun' Ziyaretinde Bulundu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı olarak seçilen Muhammet Kökten’e “hayırlı olsun” ziyaretleri sürüyor. Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Kökten’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunarak, çiçek hediye ettiler. Sohbet havasında geçen ziyarette Ölüdeniz’in esnaflarının sorunları konuşulurken, Başkan Muhammet Kökten ’in Ölüdeniz’i geliştirmek ve güzelleştirmek için sunduğu projeler de konuşuldu. Fethiye ve Ölüdeniz esnafının daha iyi sezonlar geçirmesi için tanıtımın şart olduğunu, bunun içinde gerekli tanıtımların yapılması gerektiği belirtildi. Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, “Esnaflıkta şu vardır; Çıraklığını yapmadığın işin başına geçme derler. Muhammet kardeşim burada çıraklık yaptı. Şimdi de ustalık yapıyor” dedi. 
HER ZAMAN DESTEKÇİSİYİZ
Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, “Mümtaz Ağabey Ölüdeniz için çok değerli. Ölüdeniz ’in tanıtımında ulusal ve yerel basına çok emek verdi. Çeyrek asra yakında bir başkanlık yaptı. Kendisini kutlamak lazım... Ölüdeniz’in canlanmasına ve ekonomisine yön veren biriydi. Şahsım ve yönetim kurulumun adına Mümtaz Ağabey’e teşekkür ediyorum. Esnaflıkta şu vardır; Çıraklığını yapmadığın işin başına geçme derler. Muhammet kardeşim burada çıraklık yaptı. Şimdi de ustalık yapıyor. Muhammet kardeşimiz gibi mütevazı insanlara başkanlık vermek çok güzel. Bundan sonraki çalışmalarında her zaman destekçisiyiz. Ölüdeniz için yapılacak her türlü tanıtımda destekçisiyiz. Muhammet kardeşimin de bayrağı en yukarılara taşıyacağından da eminim. Başkanlığının hayırlı olmasını temenni ederim” diye konuştu. 
BİZİM İSTEK VE PROJELERİMİZ FETHİYE’NİN TANITIMI İÇİNDİR
Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten, “Ölüdeniz ve Fethiye’nin tanıtımı için planladığım projelerden bahsettim. Başkanımda her zaman birlikte olacağımızı ve Ölüdeniz ve Fethiye tanıtımında her zaman arkamızda olacağını söyledi. Başkanımın bana destek olması beni onurlandırdı ve gururlandırdı. Sonuçta bizim istek ve projelerimiz Fethiye’nin tanıtımı içindir. STK’lar bize destek olursa bizde mutlu oluruz. Mehmet Başkanım ve yönetim kurulunun ziyareti içinde teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 
      

Bakmadan Geçme