ÖZEL FETHİYE'DE LGS'DE TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ

Özel Fethiye Eğitim Kurumları akademik alandaki başarılarına bir yenisi daha ekledi. Özel Fethiye Eğitim Kurumları 2022 LGS de 500 tam puan alarak Türkiye Birincisi oldu. Ayrıca bugün açıklanan LGS yerleştirme sonuçları ile de 2022 LGS de 500 tam puan alarak Türkiye 1.si olan 8. Sınıf öğrencisi Aslı Koçak Galatasaray Lisesi'ne yerleşti. İki sevinci bir arada yaşayan okul öğrencisi Aslı Koçak'ı ve ailesini okulda yapılan törenle tebrik etti.

  • 2798
ÖZEL FETHİYE'DE LGS'DE TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Öğretmenlerin de katıldığı törende Okul Kurucu Temsilcisi Cemil Gürsoy ve Okul Müdürü Ayser Yılmaz tarafından öğrenciye başarı plaketi ve hediyesini takdim edildi. Lise eğitiminin de aynı başarılarla devam etmesi temennisi ve hatıra fotoğraflarının çekimi ile tören sona erdi.
Özel Fethiye Eğitim Kurumları olarak öğrencisi Aslı Koçak’ı elde ettiği başarıdan dolayı tebrik, desteklerinden dolayı da anne babasına teşekkür ediyoruz. Aynı başarılarının Galatasaray Lisesi’nde de sürmesini diliyoruz.  
ÖZEL FETHİYE'DE LGS'DE TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİÖZEL FETHİYE'DE LGS'DE TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİÖZEL FETHİYE'DE LGS'DE TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ

Bakmadan Geçme