ESKİHİSARLI, 'ARABALARIMIZDAN İNECEĞİZ VE ŞEHRİ YAYAN GEZECEĞİZ'

28 Temmuz 2022'de gerçekleşecek olan Demokrat Parti Muğla İl Kongresinde aday olduğunu açıklayan Abdullah Eskihisarlı FRT TV mikrofonlarına konuştu. Halkın içinde olacaklarını ve arabalardan inip şehri yayan gezeceklerine vurgu yapan Başkan Adayı Abdullah Eskihisarlı, 'İzleyeceğimiz siyasi yol milletle ve insanla iç içe olmasını öğreneceğiz. Biz arabalarımızdan ineceğiz ve şehri yayan gezeceğiz. Bunu öğrenmek zorundayız. Orda ki sorunları yerinde incelemek zorundayız' dedi.

  • 800
ESKİHİSARLI, 'ARABALARIMIZDAN İNECEĞİZ VE ŞEHRİ YAYAN GEZECEĞİZ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ESKİHİSARLI, “SİYASİ HAYATIM 2003 YILINDA BAŞLADI”
Siyasi hayatının 2003 yılında başladığını belirten Demokrat Parti Muğla İl Başkan Adayı Abdullah Eskihisarlı,’’ 1982 Muğla doğumluyum. İlköğretim ve lise hayatımı Muğla’da tamamladıktan sonra Balıkesir Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldum. Şuan ise mobilya ve inşaat sektöründe faaliyet sürdürmekteyim. 2003 yılında gençlik kollarında başlayan bir siyasi hayatım var. Devamında ilçe yönetim kurulu üyesi, ilçe başkanlığı ve il yönetim kurulu üyeliği yaparak siyasi hayatımı devam ettirmekteyim” şeklinde konuştu.

ESKİHİSARLI, “18 YILLIK SİYASİ TECRÜBEMİ ARTIK İL BAŞKANLIĞI İLE TAÇLANDIRMAK İSTİYORUM”
18 Yıllık siyasi hayatını Muğla İl Başkanlığı ile taçlandırmak istediğine dikkat çeken Başkan Adayı Abdullah Eskihisarlı, “Öncelikle adaylığımızın tüm Muğla’mıza, milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Biraz önce de bahsettiğim gibi 18 yıllık siyasi tecrübemi artık il başkanlığı ile taçlandırmak istiyorum. Çünkü artık ülkemizde siyasette gençlerin söz sahibi olması gerektiğine inanan bir insanım. Şuan da bunla ilgili 46 yaşında Türkiye’nin en genç genel başkanına sahip bir demokrat misyonlu bir partinin temsilcileriyiz. İlçe başkanları düzeyinde bakıldığında onlar da belirli yaşa sahip insanlar. Tabi yönetimimizde tecrübe sahibi birçok abi ve ablalarımız olacaktır. Onlarla birlikte Muğla’da Demokrat Parti’yi yönetmeye talibiz” ifadelerini kulandı. 

ESKİHİSARLI, “KONGREYE GENEL BAŞKANIMIZDA KATILACAK”
28 Temmuz 2022’de gerçekleşecek olan Demokrat Parti Muğla İl Kongresine, DP Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın da katılacağını belirten Demokrat Parti Muğla İl Başkan Adayı Abdullah Eskihisarlı, “28 Temmuz Perşembe günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde Demokrat Partisi İl Başkanlığı kongresini yapacağız. Genel Başkan Gültekin Uysal da bu kongreye katılacak. Genel başkanlık düzeyinden de birçok genel başkan yardımcısı ve üyelerimiz çevre illerden ise il ve ilçe başkanlarımız ve birçok illerden gelecek olan teşkilatlarımızla birlikte şölen havasında geçecek bir il kongresi yapacağız. 311 tane oy kullanılacak bir delegemiz var. Bu delegeler 28 Temmuz da yapılacak olan il başkanlığımızda Demokrat Parti’nin il başkanını belirleyecek” dedi. 

ESKİHİSARLI, “ÜRETMEZSEK TÜKENİRİZ TÜRKİYE’M”
“Üretmezsek tükeniriz Türkiye’m” diyerek yola çıktıklarını ve seçim çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğine de dikkat çeken Başkan Adayı Abdullah Eskihisarlı, “Demokrat Parti 81 il de teşkilatlanmasıyla ve tüm ilçelerdeki teşkilatlarıyla birlikte 46 yaşında kır atın genç süvarisi Gültekin Uysal ve teşkilatlarıyla hazır bir şekilde seçime giriyor. Projelerimiz var ve üretmeye devam ediyoruz. Hatta üretmezsek tükeniriz Türkiye’m diye bir sloganımız var. Bu slogan demokrat Parti’ye ait bir slogan. Daha önceki söz milletindir sloganımız ise bundan sonra ki süreçte bu sözler halka anlatılacak” şeklinde konuştu. 

ESKİHİSARLI, “OY İSTEMEK İÇİN DEĞİL, SORUN DİNLEMEK İÇİN ORADAYDIM”
28 Temmuz’da gerçekleşecek olan Demokrat Parti Muğla İl Kongresinden önce 13 ilçeyi de gezdiğini fakat oy toplamak için değil, sorun dinlemek için oradaydım diyen Demokrat Parti Muğla İl Başkan Adayı Abdullah Eskihisarlı, “Ben yapıcı eleştiriden yana bir insanım. Ben siyasette gençlerin ve kadınların biraz daha ön planda olduğu, iş hayatında ve sosyal hayatında başarılı olan bir yönetim ve siyasi yapıdan yanayım. İl başkanlığı kararından sonra biraz önce bahsettiğim gibi 311 delege ilçelere dağılmış delege sayıları. 13 ilçemizde de delege ziyaretlerine bizzat kendim giderek 311 delegenin elini sıktım. Herkes bir arayış peşinde partimizde. Partimiz ve kendimize oy istemek için değil onların sorunlarını dinlemek için de ordaydık. Geçen hafta da Karaçulha’da sebze halindeydik. Halkın sıkıntısını dinledik. Datça’da turizmcinin sıkıntısını dinledik. Milas’ta da hayvancılıkla uğraşan seçmenlerin sıkıntılarını dinleyerek notlarımızı aldık. İnşallah seçimde seçilirsek bu sorunlarla ilgili projelerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.

ESKİHİSARLI, “ARABALARIMIZDAN İNECEĞİZ VE ŞEHRİ YAYAN GEZECEĞİZ”
Halkın içinde olacaklarını ve arabalardan inip şehri yayan gezeceklerine vurgu yapan Başkan Adayı Abdullah Eskihisarlı, “İzleyeceğimiz siyasi yol milletle ve insanla iç içe olmasını öğreneceğiz. Biz arabalarımızdan ineceğiz ve şehri yayan gezeceğiz. Bunu öğrenmek zorundayız. Orda ki sorunları yerinde incelemek zorundayız. Önce partimizin ve teşkilatlarımızın sorunlarını inceleyeceğiz. Daha sonra da seçmenlerin sorunlarını inceleyeceğiz. Onun dışında da Muğla’nın birçok sorununu biliyoruz. Şuan bunları paylaşmak istemiyorum. 28 Temmuz’da kongremizde bunları paylaşacağız. İlerleyen zamanlarda yapacağımız basın bülteninde de bu sorunlara çözüm bulma odaklı ekibimizle birlikte projelerimizi üreteceğiz” dedi. 

ESKİHİSARLI, “ÇİZGİMİZİ HİÇ BOZMADIK”
Genç ve tecrübeli bir siyasetçi olarak hiçbir zaman çizgisini bozmadığını belirten Demokrat Parti Muğla İl Başkan Adayı Abdullah Eskihisarlı, “Delegelerimize söylemek istediğim şey şudur: 18 yıllık gençlik kollarında başlayan siyasi hayatıma devam etmekteyim. En önemli kısmı ise artık bir tecrübe kazandım. Tecrübeli genç bir siyasi adayım. Çizgimizi hiç bozmadık. Artık hakkının teslim edilmesine inandığım bir insanım. O güzden delegenin sağduyulu hareket etmesini istiyorum. Genç kardeşlerine sahip çıkarak artık Demokrat Parti’nin tabandan gelecek filizlenecek genç jenerasyonlarla birlikte önümüzde ki dönemlere aktarmalar yapmak adına bizlere teveccüh göstermesini diliyorum. Kongremize katılacak olanlara tüm delegelere, üyelere, demokratlara, tüm Muğlalılara, Fethiyelilere ve Milaslılara selamlarımı iletiyorum” şeklinde konuştu.
ESKİHİSARLI, 'ARABALARIMIZDAN İNECEĞİZ VE ŞEHRİ YAYAN GEZECEĞİZ'ESKİHİSARLI, 'ARABALARIMIZDAN İNECEĞİZ VE ŞEHRİ YAYAN GEZECEĞİZ'ESKİHİSARLI, 'ARABALARIMIZDAN İNECEĞİZ VE ŞEHRİ YAYAN GEZECEĞİZ'

Bakmadan Geçme