OTGÖZ 'SİZLER VARSANIZ BİZLER VARIZ'

24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı nedeniyle Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Fethiye ve Seydikemer'deki yazılı ve görsel basın mensuplarına yemekli kutlama gerçekleştirdi. Yemekte konuşan Başkan Otgöz, 'Seydikemer yeni bir ilçe olduğundan tanıtıma ihtiyacı vardı. Sizler bu konuda üzerinize düşeni yaptınız. Sizler varsanız bizler varız' diye konuştu.

  • 794
OTGÖZ 'SİZLER VARSANIZ BİZLER VARIZ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı nedeniyle Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Fethiye ve Seydikemer’deki yazılı ve görsel basın mensuplarına yemekli kutlama gerçekleştirdi. Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı ve SED Medya sahibi Hürmüz Seda Köktener, Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Baykuş’un yanı sıra Seydikemer ve Fethiye’deki gazetecilerin katıldığı yemekli kutlamada Ressam ve Helkeltraş Ali Rıza Başarır tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ulaştırılmak üzere Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e yaptığı resim sunuldu. Başarır, “pandemi döneminde vatandaşlara ulaştırılan bin TL lik yardımlar karşılığında ben de bir vatandaş ve Kültür Bakanlığı sanatçısı olarak bunun altında kalmak istemeyerek Cumhurbaşkanımıza özel bir resim yaptım. Kendisine ulaştırması için Başkanımıza tablomu teslim ettim” dedi.


BAŞKANIMIZ BASININ YANINDA OLMUŞTUR
Sohbet havasında geçen yemekte söz alan Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı ve SED Medya sahibi Hürmüz Seda Köktener “Başkanımız gerek özel günlerde gerek bayramlarda basının her zaman yanında olmuştur. Kendisine bizler için böyle bir organizasyon düzenlediği için çok teşekkür ediyoruz” dedi.


BUGÜN TARİHİ BİR GÜN 
Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Baykuş da bir konuşma yaparak “24 Temmuz tarihi bir gün. 24 Temmuz; basında sansürün kaldırılışının 112., Lozan Barış Antlaşması’nın 97. yıldönümü ve 86 yıl sonra İslam alemi için sembolik öneme sahip Ayasofya Camii’nde ilk namazın kılındığı tarihi bir gündür. 3 ayrı tarihi öneme sahip bugün biz basın mensupları için de ayrı bir öneme sahip. Bu tarihi bir günde bizi düşünüp böyle bir organizasyon düzenlediği için başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.


BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ise “Böyle güzel bir eyerde sizleri ağırlamaktan son derece mutluluk duyuyoruz. Biz basınımızla içiçeyiz. İyi günümüzde kötü günümüzde sağolsunlar bizim hep yanımızda oldunuz. Seydikemer yeni bir ilçe olduğundan tanıtıma ihtiyacı vardı. Sizler bu konuda üzerinize düşeni yaptınız. Bugün ülkemiz için de önemli bir gün Ayasofya Cami de ibadete açıldı. Komşumuz Yunanistan ve diğer ülkeler ne derse desin Ayasofya artık ibadete açık. Büyük bir gayret sarf edildi. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Saklıkent’te sizleri ağırlamaktan çok mutlu olduk. Sizler varsanız bizler varız. Yine hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz inşallah. Basın Bayramınızı kutluyorum.” dedi.


BASIN ÇAĞDAŞ VE DEMOKRATİK
Başkan Otgöz “bilindiği üzere 24 Temmuz 1908 tarihi basından sansürün kaldırıldığı tarihtir. Bu tarihte gazeteler ilk kez sansürsüz olarak yayınlanmaya başlamıştır. Günümüzde ise artık basın çağdaş ve demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olmuştur. Basın hürriyeti içinde görevlerini yerine getiren ulusal ve yerel basınımız özgürlüklerin ilerlemesi ve kamuoyu oluşumunda büyük bir güce sahiptir. Gerek ülkemizin gerekse Seydikemerimiz’in her alanda hedeflenen başarıya ulaşmasında ve bu başarının ülkemiz ve ilçemiz ekonomisine olumlu yönde yansımasına basın mensuplarının gösterdikleri duyarlılık ve bu konuda yaptıkları başarılı çalışmalar büyük katkı sağlamaktadır. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da siz değerli basın mensubu arkadaşlarımla birlikte yolumuza devam edeceğiz inancındayım. 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramınızı kutluyorum” diye konuştu. 
 

OTGÖZ 'SİZLER VARSANIZ BİZLER VARIZ'
OTGÖZ 'SİZLER VARSANIZ BİZLER VARIZ'
OTGÖZ 'SİZLER VARSANIZ BİZLER VARIZ'
OTGÖZ 'SİZLER VARSANIZ BİZLER VARIZ'
OTGÖZ 'SİZLER VARSANIZ BİZLER VARIZ'
OTGÖZ 'SİZLER VARSANIZ BİZLER VARIZ'
OTGÖZ 'SİZLER VARSANIZ BİZLER VARIZ'
OTGÖZ 'SİZLER VARSANIZ BİZLER VARIZ'

Bakmadan Geçme