Muğlaspor Fırsat Tepti 

Antalya'nın Serik İlçesi'nde oynanan TFF 3. Lig play-off mücadelesi yarı final maçında Muğlaspor, Somaspor'a 2-0 yenildi. Yeşil beyazlılar ikinci yarıda Mehmet Bağlı ve Taner Yıldız'ın gollerine engel olamayınca elendi. Bu sonuçla Muğlaspor play off finalinin kapısından dönerken, Somaspor ise Nevşehirspor'u 2-1 mağlup eden Pazarspor ile finalde karşılaşacak. 

  • 956
Muğlaspor Fırsat Tepti 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Antalya’nın Serik İlçesi’nde oynanan TFF 3. Lig play-off mücadelesi yarı final maçında Muğlaspor, Somaspor’a 2-0 yenildi. Yeşil beyazlılar ikinci yarıda Mehmet Bağlı ve Taner Yıldız’ın gollerine engel olamayınca elendi. Bu sonuçla Muğlaspor play off finalinin kapısından dönerken, Somaspor ise Nevşehirspor’u 2-1 mağlup eden Pazarspor ile finalde karşılaşacak. 

TFF 2. Lig’e yükselme play-off yarı final mücadelesinde Muğlaspor ile Somaspor karşı karşıya geldi. Serik’e bağlı Belek turizm merkezinde bulunan Gloria Sports Arena futbol sahasında oynanan karşılaşma Muğlaspor'un vuruşuyla başladı. İlk yarı 0-0 eşitlikle tamamlandı. 56. dakikada gelişen Somaspor atağında Mehmet Bağlı topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. 90+5. dakikada Somaspor, Taner Yıldız’ın attığı golle durum 2-0’a geldi. Maçta başka gol olmayınca Somaspor 2-0’lik galibiyetle finale yükselen tarafı oldu. 
Somaspor finalde Nevşehirspor’u 2-1 mağlup eden Pazarspor ile karşılaşacak. Final maçı 27 Temmuz Pazartesi günü Gloria Sports Arena’da oynanacak.

Bakmadan Geçme