ÖRNEK İŞLETMECİYE TEŞEKKÜR BELGESİ

Muğla'nın tatil beldelerinde bir tost yaklaşık 300 TL'den satılırken, Fethiye'de bir lokanta 3 kap yemeği 12 TL'ye satıyor. Tam 50 yıldır lokanta işletmeciliği yapan ve halka kaliteli olmak üzere yıllardır ekonomik yemek hizmeti sunan Memiş Duran'a, Ahilik Haftası etkinlikleri çerçevesinde teşekkür belgesi sunuldu. Memiş Duran günde yaklaşık 600 kişiye yemek hizmeti verdiğini belirterek, 'İşletmemizde şu anda 17 kişi çalışıyor. 3 kap yemeği 12 TL'ye satıyoruz' ifadelerini kullandı.

  • 12939
ÖRNEK İŞLETMECİYE TEŞEKKÜR BELGESİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de yaklaşık 50 yıldan bu yana lokanta işletmeciliği yapan, kaliteli ve ekonomik olarak hizmet üreten Memiş Duran’a Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında teşekkür belgesi sunuldu. Hemen her gün 3 ayrı değişik menü sunan ve her menü 12 TL olan lokantada günde 600’ü aşkın vatandaş yemek yiyor. Yörede yaşayan yabancı uyruklu vatandaşlarla turistlerin de rağbet ettiği Memiş Duran’a ait lokanta hiç boş kalmıyor. Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu ile Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Başkan Yardımcısı Veli Uysal; Lezzet Lokantası Sahibi Memiş Duran’ı ziyaret ederek teşekkür belgesi sundular. 

50 YILDIR HİZMET SUNUYOR 
Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu, “Fethiye’de esnaflık yapan bir arkadaşımızı ziyarete geldik. Yıllardan bu yana hem müşterimiz hem de kooperatifimizin ortağı. Örnek bir esnafımız. Fethiye’de sunduğu kaliteli hizmet, fiyatlarının ucuzluğu, temizliği ve istihdamından dolayı; bu zor günlerde işletmesini kapatmaması adına kendisine bir teşekkür belgesi takdim edeceğiz. Yaklaşık 50 yıldır ilçemizde hizmet vermektedir. Daha uzun yıllar hizmet vermesini temenni edip, başarılar diliyoruz” dedi. 

ÖRNEK BİR ESNAF 
Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir açıklamasında, “Memiş Duran, 33 yıldır odamıza kayıtlı bir esnafımız. Bunun çıraklık ve kalfalık dönemini de eklersek 50 yıldan bu yana sektörde hizmet sunuyor. Ahilik Haftası olması dolayısıyla bu belge daha büyük bir önem kazandı. Ahilik de üretim, kalite standardı, eğitim ve sosyoekonomiye ait her şey var. Örnek bir esnaf olduğu için kendisine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

HALKIMIZIN MEMNUNİYETİ BİZİM İÇİN YETERLİ
Lokanta İşletmecisi Memiş Duran, “Beni bu belgeye layık gördükleri için Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. 41 yıldır burada işletmeciyim. 12 TL’ye 3 çeşit yemek satıyoruz. Allah’a şükür kazanıyoruz. Bizim fazla parada gözümüz yok. Halkımızın memnuniyeti bizim için yeterli. Çok çalışarak ayakta kalıyoruz. 16-17 personelimiz var. Sabah saat 5.00’da gelip akşam 22.00’da gidiyorum. Bizim işimiz çok fedakarlık istiyor. Günlük 600-700 kişi burada yemek yiyor. Pandemi sürecinden önce binleri buluyorduk” şeklinde konuştu. 

MÜŞTERİLER MEMNUN
Lokanta müşterilerinden Akif Kuru, “Yıllardır buraya geliyorum. Kaliteli ve oldukça ucuz. Herkese tavsiye ederim” derken; Veli Kabaca da “3 kap yemek 12 TL. Temizlik harika. Gözümüzün önünde pişiriliyor. Hep buraya gelip, yemek yerim” dedi. 

ÖRNEK İŞLETMECİYE TEŞEKKÜR BELGESİ
ÖRNEK İŞLETMECİYE TEŞEKKÜR BELGESİ
ÖRNEK İŞLETMECİYE TEŞEKKÜR BELGESİ
ÖRNEK İŞLETMECİYE TEŞEKKÜR BELGESİ
ÖRNEK İŞLETMECİYE TEŞEKKÜR BELGESİ
ÖRNEK İŞLETMECİYE TEŞEKKÜR BELGESİ
ÖRNEK İŞLETMECİYE TEŞEKKÜR BELGESİ
ÖRNEK İŞLETMECİYE TEŞEKKÜR BELGESİ
Yorumlar 1
Merve 23 Eylül 2020 01:02

Keşke lokantanin isminide verseydiniz adamin reklami olsaydi bari

Bakmadan Geçme