MİLLETVEKİLİ GÖKCAN HALK PLAJINI GEZDİ

AK Parti Fethiye İlçe Kongresi için Fethiye'ye gelen AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Fethiye Kaymakamlığına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan tahsis ettirdiği Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin uygulama yaptığı halk plajını gezip, buradaki tatilcilerle sohbet etti. Gökcan yaptığı açıklamada, 'Burası da Tarım ve Orman Bakanlığı'na ait bir yerdi. Sayın Bakanımızla yaptığımız görüşmelerin neticesinde Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan Fethiye Kaymakamlığı'na tahsisini gerçekleştirdik' dedi.

  • 2032
MİLLETVEKİLİ GÖKCAN HALK PLAJINI GEZDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan beraberinde AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan Fethiye Kaymakamlığına tahsis ettirdiği Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin uygulama yaptığı Büyük Samanlı Koyu plajında incelemelerde bulundu. Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ve Okul Müdürü Alpaslan Selçuk tarafından karşılanan Milletvekili Gökcan, akşam saatlerinde bu plajda dinlenmekte olan tatilcilerle sohbet etti. Gökcan, Büyük Samanlı Koyu’nun halk plajı haline getirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, “Burası da Tarım ve Orman Bakanlığı’na ait bir yerdi. Sayın Bakanımızla yaptığımız görüşmelerin neticesinde Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan Fethiye Kaymakamlığı’na tahsisini gerçekleştirdik. Tahsisin sonrası Fethiye Otelcilik okuluna işletmesi üzerine bir protokol imzalandı. Burada Fethiye Turizm Otelcilik okulu başta müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte çok güzel bir yer olmuş. Staj yapan öğrencilerimiz uygulamalı bir şekilde hem eğitim alıyorlar, hem de stajlarını gerçekleştiriyorlar. Hem de kendi bütçelerine katkı sağlıyorlar. Birkaç eksik var. Onu da yerinde gördük. Elektrik olmadığı için jeneratörle işlerini görmeye çalışıyorlar. Bunun önümüzdeki süreçte bizlerde takipçisi olacağız. Gerçekten deniz harika. Az önce burada oturan Türkiye’nin çeşitli yerlerinden gelen misafirler vardı. Onlarla sohbet ettik. Onlar da çok beğendiklerini söylediler. Önceki ve sonraki hali arasında. Çok güzel bir tesis olmuş. Güzel bir restoran var. Fiyatları oldukça makul. Muğla deyince Fethiye deyince ekonomi nedeniyle herkes fiyatlardan biraz korkuyor ama gerçekten yeme içme çok makul fiyatlarda. Çok temiz , hijyen. Denetimleri de zaten milli eğitim müdürlüğü ve hocalarımız tarafından yapılıyor. Ben çok beğendim. Hayırlı uğurlu olsun Fethiye’ye. Fethiyeli hemşerilerimiz her şeyin en iyisine en güzeline layık” dedi. 

MUĞLA’NIN İLÇELERİNE ÖRNEK OLACAK
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün sık sık yaptığı plajların peşkeş çekildiği yönündeki açıklamalarına yanıt veren AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, “Karaot Plajı’nı hep birlikte gezdik gördük. Karaot Plajı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Fethiye Belediyesi’ne tahsisi yapıldı. Osman Bey’in iddia ettiği gibi bir şey olsaydı biz CHP’li Fethiye Belediyesi’ne AK Parti olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olarak bu tahsisi yapmazdık. Bu çok güzel bir örnek. İkinci güzel örnek işte burası. Büyük Samanlık C tipi mesire yeri. Fethiye Kaymakamlığına verildi. Oradan kim almış işletiyor. Devletin okulu. Burada öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, vatandaşlarımız iç içe. Bizim öyle bir derdimiz yok. Biz vatandaşımızın ve hemşerilerimizin lehine olacak her işin içindeyiz. Bakış açısını, algının açıkçası bu şekilde yönlendirilmesini de doğru bulmuyorum. Vatandaşımızı en güzel, en temiz, en hijyenik şekilde en ucuz şekilde tatilini yapabilmesi için özellikle yerel vatandaşın az önce sohbet ettiğimiz bir bey “Onlar tatil için geliyorlar. Para harcayabilirler. Ama biz burada yaşıyoruz’ dedi. Yani Fethiye ‘den evimden çıkıyorum, buraya geliyorum. Tabi ki uygun fiyatla denizime girip, tatilimi yapmak istiyorum diyor.  O yüzden biz yerel halkı da düşünmek zorundayız.  Önümüzdeki günlerde yine istişare ederiz. Başka koylarımız varsa yine bu şekilde Fethiye Kaymakamlığına verilebilir, gerekirse belediyeye verilebilir. Ne gerekiyorsa yapılır. Amaç vatandaşımızın temiz, hijyenik, pandemi kurallarına uygun bir şekilde, uygun fiyatlara yiyip içebileceği plajlara sahip olması. Muğla’nın diğer ilçelerine de örnek olacak inşallah” dedi. 


 

MİLLETVEKİLİ GÖKCAN HALK PLAJINI GEZDİ
MİLLETVEKİLİ GÖKCAN HALK PLAJINI GEZDİ
MİLLETVEKİLİ GÖKCAN HALK PLAJINI GEZDİ
MİLLETVEKİLİ GÖKCAN HALK PLAJINI GEZDİ
MİLLETVEKİLİ GÖKCAN HALK PLAJINI GEZDİ
MİLLETVEKİLİ GÖKCAN HALK PLAJINI GEZDİ
MİLLETVEKİLİ GÖKCAN HALK PLAJINI GEZDİ

Bakmadan Geçme