ONUR AKIN 'KARACA SAYESİNDE FETHİYE'YE BAHAR GELDİ'

Ünlü sanatçı Onur Akın, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'ya ziyarette bulundu.

  • 1949
ONUR AKIN 'KARACA SAYESİNDE FETHİYE'YE BAHAR GELDİ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Ünlü sanatçı Onur Akın, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu. 25 yıllık özlemi gidermesinden dolayı Karaca’yı kutlayan Akın, “Seçim şarkısını yapmıştım. En ufak yararı olduysa ne mutlu bizlere” dedi.

 

Ziyarette değerlendirmede bulunan ünlü sanatçı Onur Akın, “Fethiye’ye bahar geldi. Alim Karaca sayesinde Fethiye’ye bahar gelmesinden dolayı mutluyum. Sevgi, barış, dostluk, aydınlık ve Cumhuriyet değerlerine bağlı insanlarımız sayesinde Fethiye Belediyesi artık emin ellerde. Seçim şarkısı yaptığım insanları inanarak güvenerek müzik yaparım. En ufak katkı verdiysek ne mutlu bizlere” diye konuştu.

 

Karaca, “Burada ağırlamaktan mutluluk duydum”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise, “Fahri hemşehrimiz Onur Akın’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Telefonda seçim sürecinde sürekli görüşüyorduk. Bütün gençlerimizin gönlünde taht kurmuş o şarkıyı Onur Bey bizlere kendi istekleri doğrultusunda yapmıştı. Bu şarkı gerçekten 7’den 70’e herkesi etkilemişti. Bizlere her anlamda destek veren Sayın Akın’a çok teşekkür ediyorum. Partimiz adına da vermiş olduğumuz destekleri de yakinen takip eden birisi olarak kendisini burada ağırlamaktan büyük mutluluk duydum. Önümüzdeki 5 yıllık süreç içerisinde de Fethiye’ninçeşitli etkinlilerindeSayın Akın ile birlikte olmak istiyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme