FETHİYE'DE ANNELER GÜNÜNDE MAĞAZALAR AÇIK

Fethiye'de Anneler Günü nedeniyle Pazar günü pek çok mağaza açık tutulacak. Ramazan ayı olması nedeniyle Anneler Gününe özel etkinlikler düzenlenmeyecek.

  • 815
FETHİYE'DE ANNELER GÜNÜNDE MAĞAZALAR AÇIK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye'de Anneler Günü nedeniyle Pazar günü pek çok mağaza açık tutulacak. Ramazan ayı olması nedeniyle Anneler Gününe özel geniş katılımlı etkinlikler düzenlenmeyecek. Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, bazı daire amirleri ile birlikte Pazar günü Fethiye Belediyesi huzurevini ziyaret ederek; Anneler Gününü huzurevinde konaklayan yaşlı vatandaşlarımızla kutlayacak.
12 Mayıs Anneler GünündeFethiye'de depek çok mağaza alışveriş için açık tutulacak. Anneler Gününe özel pek çok mağaza kampanyalar düzenlerken, mağazaların pek çoğunun Pazar günü açık olacağı belirtildi. Fethiye'deki hediyelik alışveriş mağazaları ile pek çok giyim mağazasının yanı sıra kuyumcular, çanta ve aksesuar mağazaları ile cafe ve restoranlarda açık tutulacak. Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, anneler gününü Fethiye Belediyesi huzurevinde yaşayan anneleri ziyaret ederek geçirecek. Şahiner, ''Cennet annelerin ayakları altındadır. Tüm annelerin Anneler gününü kutluyorum. Annelerimize her zaman sahip çıkmalıyız. Pazar günü huzurevindeki annelerimizi çiçeklerle kutlayacağız'' dedi.
Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şube Başkanı Zeynep Tuncel de ''Bizi dünyaya getiren annelerimizin kıymetini, değerini bilelim. Cennet annelerin ayakları altındadır. Onları yılda bir kez değil, her gün analım. Ramazan ayına denk geldiği için anneler gününü 25 Nisan'da yaptığımız kuruluş yıl dönümünde erken kutlamıştık. Bu vesile ile tüm annelerimizin gününü kutluyorum'' dedi.
ÖZEL İNDİRİMLER VAR
Özyer Sarrafiyeden Kaan Bektaş, ''Anneler gününde satışlarımızda yükselme var, herkesi bekleriz. İndirimlerimizde var anneler gününe özel pırlanta, altın, 18 ayar, 22 ayar yapabildiğimiz en uygun fiyatları bu özel gün neticesi ile müşterilerimize satıyoruz herkesi bekleriz. Özyer Grup olarak tüm annelerimizin anneler gününü kutlarız'' dedi.

Karlık Kuyumculuk yetkilileri ise ''Anneler gününe özel pırlantalarımızda indirimler var. Pazar günü de Zen ve Atasay olarak açığız. Tüm annelerimizin gününü kutluyoruz. Bu özel günde özel indirimlerle annelerimize güzel fırsatlar sunuyoruz'' ifadelerini kullandı.

Lima Kuaför'den Sergen Korkmaz ise ''Anneler eli öpülesi insanlardır. Tüm annelerin ellerinden öperim özelikle Şehit ailelerinin anneler günü kutlu olsun. Tüm annelerin anneler gününü kutlarım'' dedi.

 

Bakmadan Geçme