ÖNCEKİ DÖNEM BAŞKAN YARDIMCISI MUĞLASPOR'U İCRAYA VERDİ

Misli.com 3. Lig Dördüncü Grup'ta mücadele eden Muğlaspor, ekonomik olarak zor günlerden geçiyor. Kulüp başkanı Erol Kapiz, ekonomik olarak zor durumda olduklarını ve Muğla protokol üyelerinden destek beklediklerini söyledi. Öte yandan Kapiz, Muğlaspor'da önceki dönem başkan yardımcılığı yapan Muğla Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Güven Akarken'in kulüpten alacağı 30 bin lira için icra işlemi başlatmasına kulüp olarak kırıldıklarını ifade etti.

  • 696
ÖNCEKİ DÖNEM BAŞKAN YARDIMCISI MUĞLASPOR'U İCRAYA VERDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Ferdi Yavuz'un haberine göre; Misli.com 3. Lig Dördüncü Grup’ta oynadığı 5 maçta, 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Muğlaspor’da Kulüp Başkanı Erol Kapiz, basın toplantısı düzenledi. Sıtkı Koçman Tesisleri’ndeki toplantıda gazetecilere gündeme dair açıklamalarda bulunan Kapiz, “Bu haftaki maç trafiğimiz çok yoğun. Kupada tur atlamamız bizi umutlandırdı” dedi.
Başkan Kapiz, Türkiye Futbol Federasyonu’nun sezon başı ücretlerini henüz ödemediğini belirterek, “Göreve geldiğimiz 2 aydan buyana 752 bin lira para ödedik. 2’inci ve 3’üncü liglerdeki takımlar ekonomik sorun yaşıyor. Kovid-19 test paralarını ödemekte bile güçlük çekiyoruz. Sayın valimizden, Büyükşehir ile Menteşe belediye başkanlarımızdan ve milletvekillerimizden destek bekliyoruz. Bergama maçını kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz” diye konuştu.
Başkan Kapiz, Muğlaspor’da önceki dönem başkan yardımcılığı yapan Muğla Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Güven Akarken’in kulüpten alacağı 30 bin lira için icra işlemi başlattığını belirterek, “Bu zor zamanımızda kulübümüzün önceki dönem 2’inci başkanı olan Sayın Akarken’in bu girişimde bulunması bizleri çok üzdü” dedi.

Bakmadan Geçme