TRAFİK IŞIKLARI KAFALARI KARIŞTIRDI

Fethiye'de Tuzla Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde bulunan Sanayi Sitesi kavşağı üzerine Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından trafik ışıkları yerleştirildi. Uygulama bazı sürücüler tarafından beğenilirken, bazıları tarafından da memnuniyetle karşılanmadı. Geçtiğimiz günlerde geçişler nedeniyle yoğunluk yaşanan kavşakta bu kez kırmızı ışık süresinin nedeniyle uzun kuyruklar oluşuyor.

  • 4066
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
TRAFİK IŞIKLARI KAFALARI KARIŞTIRDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre, Fethiye’nin başlıca sorunları arasında yer alan trafik sorunu, bu defa başka bir yönüyle ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde bulunan Sanayi Sitesi kavşağında geçişler ve dönüşler nedeniyle trafikte karmaşa meydana geliyordu. Hatta zaman zaman günde birkaç kaza olduğu ifade edilirken, Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgeye yerleştirilen trafik ışıkları kafaları karıştırdı. Uygulama bazı sürücüler tarafından beğenilirken, bu durumdan memnun olmayanlar da var. 

Trafiğin en yoğun aktığı ana arterlerden birisi olan Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde bulunan Sanayi Sitesi girişinde bazı saatlerde trafik kilitlenirdi. Bu sorunun çözümü adına bölgeye trafik ışıkları konuldu. Bu sefer karmaşa ortadan kalkarken, trafik durma noktasına geldi. Yapılan bu çalışma fikir ayrılıklarını da beraberinde getirdi. 

Uygulamadan dolayı memnuniyetini dile getiren sürücüler ve vatandaşlar, “Önceden burada trafik arapsaçına dönüyordu. Hatta bazı zamanlar günde birkaç kaza oluyordu. Şimdi bunun önüne geçildiğini gördük. Şimdi istediğimiz yere rahatça gidip gelebiliyoruz. Bu uygulamayı yapanlara teşekkür ediyoruz” dediler. 

Yapılan bu çalışmadan dolayı karşı görüş bildirenler, “Kırmızı ışığın süresi çok uzun. Bu yüzden uzun kuyruklar oluşuyor. Trafik durma noktasına geldi. Marmaris ve bazı ilçelerde en yoğun kavşaklarda bile ışıklar yok. Araçları ile gün boyu hareket halinde olanlar var. Onlar için zaman kaybı” ifadelerini kullandılar. 

Yorumlar 1
Gürkan BAYBOSTAN 28 Ekim 2020 01:48

Sanayi otogar cuma ve salı pazarı cumartesi pazarı malesef bence yanlış yerde turizmin ve tarımın lokomotif olduğu aynı zamanda geçmiş yıllardaki şehircilik planlamasından yoksun imar sıkıntısı olan yerlerde merkezden oldukça uzak konuçlanma şart gibi duruyor tabi uzun soluklu planlama düşünülmesi şart

Bakmadan Geçme