Okullarda Deprem Semineri

Fethiye Belediyesi ve Arama Kurtarma Derneği Fethiye ekibi (AKUT) işbirliğiyle okullarda gerçekleştirilen deprem seminerleri ve tatbikatlar devam ediyor.

  • 583
Okullarda Deprem Semineri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle öğrencilerin deprem konusunda bilinçlenmesi için düzenlenen deprem seminerleri çeşitli okullarda gerçekleştiriliyor. Fethiye Belediyesi Jeoloji Yüksek Mühendisi M. Serhat Karagöz ve Jeoloji Mühendisi Serhan Çoban, çeşitli ortaöğretim kurumlarında öğrencilere ve öğretmenlere,Fethiye Belediyesi tarafından belirlenen Afet ve Acil Durum Toplanma Alanlarının yerleri ve bunların Fethiye Belediyesi resmi sitesinden veya E-devlet üzerinden takip edilebileceği de anlattılar.
Ortaöğretim kurumlarının yanı sıra okul öncesi öğrencilere de deprem öncesi, deprem anı ve deprem sonrası için bilgiler sunan Fethiye Belediyesi Jeoloji Yüksek Mühendisi M. Serhat Karagöz ve Jeoloji Mühendisi Serhan Çoban tarafından,öğrencilerine Deprem konulu çizgi film izlettirilerek, deprem durumunda neler yapılması gerekenler hakkında bilgiler verip, tatbikat düzenlediler.

Okullarda Deprem Semineri
Okullarda Deprem Semineri
Okullarda Deprem Semineri

Bakmadan Geçme