Okul kıyafetleri kapışılıyor

Fethiye'de yaklaşan 2019-2020Eğitim Öğretim Yılı öncesinde okul formaları adeta kapışılıyor. Okul kıyafetleri raflardaki yerini alırken, veliler ve öğrenciler de hazırlıklarını sürdürüyor. Her okulun farklı renklerde tercih ettiği okul kıyafetlerinden kısa kollu, yakalı tişört 40 TL, sweatler 45 TL, pantolonlar ise 50 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

  • 7545
Okul kıyafetleri kapışılıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2019- 2020 eğitim öğretim yılı çalışma takvimine göre okullar, 9 Eylül Pazartesi günü açılacak. Her yıl olduğu gibi öğrenciler sınıfları dolduracak. Okulların açılmasına kısa bir süre kalması nedeniyle öğrenci ve veliler hazırlıklara şimdiden başladı. Okul kıyafeti satışı yapan mağazalar da yeni eğitim öğretim yılına hazırlandı. Okula yeni başlayacak olan öğrenciler, velileriyle alışverişe çıktı.

 

Fethiye’de okul kıyafetleri satışı yapan Şen Tekstil Sahibi Ayfer Kıvrak, velilerde okul alışverişi telaşının başladığını söyledi. Kıvrak, “Bu yıl okullar 10 gün erken açıldığı için sezonumuz erken başladı. Sevgili öğrencilerimizi ve velilerimizi bekliyoruz. Fethiye merkezdeki her okulun forması mevcuttur. Tişörtlerimiz 40 TL, sweatlerimiz 45 TL’den başlıyor. Kapüşonlularımız ise 85 TL, pantolonlar da 50 TL’den başlayıp 80-85 TL’ye kadar çıkmaktadır. Fiyatlarımız her bütçeye uygun olup, formaların kalitesine ve kumaşa göre değişmektedir” dedi.

 

 

 

 

 

Bakmadan Geçme